![]() |
|
Омраза vs рамнодушност |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PODNESUVAJ I VOZDRZI SE...
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Nemam potreba nekogo da mrazam ... podobro denot da mi pomine bez napori ... neka se lizga ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ja ostanuvam ramnodushna....zoshto da se nerviram bez prichina...
![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Omraza.
|
|
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Omrazata se gleda - Ramnodusnosta boli
|
|
![]() |
|
BarbB ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
Ramodusnosta e strasna!!!
|
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Omrazata te unistuva samiot sebe, a ramnodusnosta gi ubiva tie okolu tebe..
|
|
![]() |
|
smile* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 127 |
|
|
![]() |
|
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
ramnodusnosta boli povekje
Koga nekoj te mrazi barem seuste misli na tebe ti obrnuva vnimanie, a koga e ramnodusen/a ne ni postois za nego/nea.
|
|
![]() |
|
postariot brat ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Da odbiras pomegju omraza ili ramnodusnost e kako da odbiras pomegju dve zla koga pred tebe sekogas e edinstveniot dobrar i pravilen izbor- LJUBOVTA
|
|
Od iskona, do denes, a i vo vecnosta sekogas so nas e postariot brat Hristos, zosto se smiluva na nas i ni dade sansa da poveruvame, i da se nareceme ceda bozji.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Омразата е деструктивна емоција и како таква не ми треба...
Не се замарам со луѓе што ме мразат...
Рамнодушна сум кон нив...
А отсуството на емоции за некого... знае повеќе да повреди и од најголемата омраза
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ramnodusnosta e impotentna omraza
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Импотентна омраза?
![]() Дај нешто повеќе...
Како, демек, го мразиш, а не му можеш ништо...
Или нејќеш да си имаш работа со него...
Но тогаш не е импотенција...
Туку препотенција...
Или... нешто трето беше?
![]() Кај да ми текне сега у никое време ![]() Изменето од anastea - 12.Декември.2008 во 03:38 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |