![]() |
|
Песната која ме расплака/расположи е... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 17> |
Автор | |
nate77 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
najmnogu placam na Igri bez granici
![]() a ciganskata muzika sekogaš me raspolozi!! mnogu sakam Kočani orkestar! Изменето од nate77 - 10.Декември.2007 во 14:26 |
|
sakam skopsko
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
песна што може да ме расположи е Elvis Presley Suspicious Minds...
а се изнаплакав кога за прв пат ја слушнав Ариа од тоше.... ![]() |
|
![]() |
|
smile* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 127 |
METAK-STOJKA
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
во моментов ме расположи По тебе од Тошка..
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
RHCP - Other side
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
smile* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 127 |
ako mozes-
|
|
![]() |
|
Ena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Секогаш ќе ме расположува оваа песна од Elvis |
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Ме расплакува цел албум од Тоше Игри без границии се чудам, ќе го слушам ли некогаш Тоше без плачење? Ме расположува ова што сега го слушам, ориентална музика од Либан. Изменето од maria_magdalena - 13.Декември.2007 во 14:18 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() |
|
hana80 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
koa sum tazna definitivno "Everybody hurts" od R.E.M, a bogami i "JA VOLIM SAMO SEBE" od Psihomodo Pop.Toa koga ke se spukam so decko mi
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
песнава ме расположува во последно време...
Alicia Keys - No One... ![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
JAMES BLUNT
1973 ...me podseka na edna cura, sto me raspolozi...na bukvata na bukvata..I... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=uWeqeQkjLto |
|
![]() |
|
SARAH Mc LACHLAN
Angel http://www.youtube.com/watch?v=7CbAjj80NIM&feature=related Изменето од ...Well... - 24.Декември.2007 во 18:33 |
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
ме расположува: everyday I'm hustling-rick ross и black magic woman
а ме расплакува... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од str8up - 24.Декември.2007 во 18:41 |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |