|
МЕГА СКАНДАЛИ во Р. Македонија... |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Незнам Новак дали вреди да коментираме или да полемизираме за состојбите бидејки ние сме дефинитивно криминогена нација која нема никаков изглед да се оправи.
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во домот на Чауш пронајден избирачки список на општина ЦентарИзменето од evangeline - 09.Јануари.2016 во 14:40 |
|
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можна е тужба од Германија за измислената афера од Спасовски
Од Управниот Борд на германската компанија „ВЕРИДОС„ размислуваат да му поднесат ТУЖБА на техничкиот министер за внатрешни работи оливер спасовски , заради уривање на угледот на компанијата. Изменето од novace - 24.Јануари.2016 во 19:27 |
|
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влада на чело со СДСМ е марионетска ВладаСДСМ повторно ќе плачат по амбасадите а амбасадорите повторно ќе вршат притисок за одлагање на изборите по 5 јуни, вели лидерот на СДСМ, Стевчо Јакимовски. -И се така додека не се инсталира марионетската Влада на СДСМ, која што има задача да прими 500.000 бегалци овде во Република Македонија и Македонија да ја претвори во еден огромен бегалски камп, тврди Јакимовски. Во врска со одложувањето на датумот за предвремени парламентани избори, кои ќе се одржат на 5 јуни, Јакимовски вели дека прогнозите на ГРОМ се реализирале. -Заради овие наведени причини и предвидени безбедносни ризици ГРОМ предупредува: Чичаковски да не помислува да ги користи истите трикови од неговите претходници, и да си даде оставка, затоа што тогаш на СДСМ ќе му се случи народ- и тоа гневен народ. Македонското стопанство, институциите и народот повеќе не можат да ја издржат оваа голгота. Македонскиот народ и граѓаните на Република Македонија се во состојба да изберат ужас без крај, или ужасен крај. Одговорноста за таквиот ќорсокак ќе ја сноси СДСМ и ние како политичка партија немаме намера да учествуваме и да дозволиме такво разградување на државата, заклучи на крај првиот човек на ГРОМ. ...Значи..почело је почело... |
|
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се јави Голумот од канцелариската дупка да објаснува за име ,знаме,а ја цица државната каса од нејзиното осамостојување !!
|
|
ansasho
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изгледа на некој го боли многу што му јакажуваат вистината што се предавници и кодоши.
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Груевски го информира норвешкиот амбасадор за постизборниот инженеринг на СДСМ.... го информира норвешкиот амбасадор за постизборниот инженеринг на СДСМ |
|
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЈУ НА МИРКА ВЕЛИНОВСКА ЗА ЕМИСИЈАТА "ВО ЦЕНТАР"
Каде завршиле 179 хард дискови-кој е главниот агент оперативец на прислушувањето? |
|
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако нешто е добро што од Македонија станавме нивната земја...
Тоа ќе биде што и скандалите си се нивни. Иначе ѕоки бе намали емоција,соске нервоза? Ево ти мене Код Марјана,близу Алексинца. Ваксајните се во рефуџирејто! Одозгора на тога!Поздрави те Вучич. |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оооо живоТ!
Црпнат,оној твојон срам му било да опне слика како го пречекале у Мехико. Ме замоли тука да го рснам,ќе средиш ти ако има нешто проблем.Верувам и нашата администраторка има убаво глас. Биенвенида гринго рашко...
|
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |