![]() |
|
ЕВРОСОНГ 2014-та |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 8> |
Автор | |||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Јас сум згрозена ![]() Изменето од sanja-a - 08.Мај.2014 во 21:49 |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Неутрален пол. |
|||
![]() |
|||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
||
И до сега само сцената ме бендиса
![]() |
|||
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
![]() |
|||
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
||
![]() ![]() |
|||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Ај сега не генерализирајте, “македончето“ вака - така. Тиа си го има насекаде, јавни личности се и треба да се спремни и на критика и на секакви коментари. Ако си го заслужила, ќе си го добие. И тоа токму од оние што и ги овозможиле овие 5 минути слава и шетање на државна сметка. |
|||
![]() |
|||
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
||
да пријавам --> вклучив и јас мрт1 ...тамам за нашата
![]() |
|||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|||
![]() |
|||
||
Заборави Тијанка на правилно дишење
![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
Woooow.... Италијанските коментатори со какво воодушевување ја најавија Тијана: најоткачена од сите, вистинска сила на природата, расна и енергична. И сестрата ја спомнаа, а и се насмеаја на типчето што демек играше зад неа ![]() И се почувствува малку тремата на гласот, ама разбирливо пред толку народ. |
|||
![]() |
|||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||
Ми се допаѓа песната на Тијана.
Тијана е енергична и самоуверена. Малку трема,па на моменти фалш ама во целина ми се допадна
![]() Изменето од Valerija - 08.Мај.2014 во 22:05 |
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
![]() |
|||
||
Тијанка и овие од Романија да влезат и тоолку доста е
![]() Изменето од sanja-a - 08.Мај.2014 во 22:13 |
|||
|||
![]() |
|||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||
Романија и пред неколку години
имаше супер настап и песна. Мислам дека беа истите изведувачи
![]() |
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
![]() |
|||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
||
Шо збориш бе ![]() Значи ја тотално сум надвор од оваа Еврокризија |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
![]() |
|||
||
Еееее да знаеш што си пропуштил ![]() |
|||
![]() |
|||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
||
Јако демек беше а?
![]() Мене XXL ми беа најјаки наши преставници...ајдееееее пред еден век то беше...јаки женски бе мајку му...фрцлести онака
![]() |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |