|
ТУКА ПРЕПУЦАВАЈТЕ СЕ |
Внеси реплика | страница <1 34567 40> |
Автор | |
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ете пак јас... како ли можев да кажам туууу а за шо да те плашам, не те плашам јас , тоа те*е малце страв те фаќа, па призна сега несакајќи
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
samanta
Сениор Регистриран: 07.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne priznavam jas nisto!!!!
ke te istegnam za usi da znaes!!! |
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дали ова
ке те истегнам за уши е прв знак дека, веќе ти попушти концентрацијата а?а море попушти велам, попушти готова си
а сексот ке биде посладок како што велиш
паднат борец си веќе
|
|
|
|
samanta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e zosto znak deka popustiv!!!
no jas ne se predavaaaaaaaaaaam! mislev da pocnam od usite, pa posle nadolu....so macenjeto mislam....... srce ne mozam jas da padnat...imam jas mnogu zivoti..... a za tebe, ako padnes ti nema stanuvanje...... tamo gde je stala moja stikla....nema spas... |
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
штом се кажа закана од те*е како прееска, кај мене тоа е знак на твоја слабост, дека сум блиску до нешто, колку и да криеш тоа се гледа. а сега пошто онде се вадиш уште поочигледно го направи.а згора на се и втора закана. сеа кој ти е крив кога залетуваш и нема да го замачкаш тоа со имање уште живот, и сама знаеш што кога треба да речеш, се предавам, сеа ако се тегнеш уште малце, тоа е затоа што ти пуштам од синџирчето
|
|
|
|
samanta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze li da pregovarame pred da se predadam?
aj da recime hipoteticki da se predadam!!!!! So ke me snajde?..... da si znam.....ako ne mi se sviga da sobiram sili nekako pa da go skinam toa singirceto..... |
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА ПРЕГОВАРАМЕЕЕЕЕ!!!!!! абе немој така гледаш дека се ти се гледа. значи ништо од специјалноста, тууу јас си реков конечно најдов предизвик. али ај дома ќе ти дадам шанса да се покажеш
а и да ти кажам само дека кај мене нема хипотетички примери
и дали ќе го скинеш синџирчето, тоа би ти била само уште една слабост, кај ќе бегаш од шо ќе бегаш а?
|
|
|
|
samanta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ova bese samo da te zalazam i izraduvam pred da te unistam celosno....
ke te fatam na kondicija...hehehe.......40 dena ne se malku bogami!!! |
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на кондиција !!! хм македонче сум јас, тешко дека ќе ме фатиш на кондиција.
а и не ме радува мене лесен плен
|
|
|
|
samanta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoj mnogu da mi namignuvas...da znaes deka ne ti pali toa.....mislis deka taka ke me ulovis? ma daj.....
a spomnav li i 40 noki....hihihi kondicija ne se steknuva taka lesno...a za toa so si makedonce nema vrska....bas makedoncijata nemaat kondicija...so ajvar ne se trca maraton.... |
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зошто мислиш дека те ловам. ете ти сега и ловец ме направи, така ли ме чуствуваш. ова е веќе она право женско мислење. бравос
а за маратонот, хехехе не трчам јас маратони, тоа е заморно и досадно, дрн дрн дрн. абе има и попаметни работи каде да се троши енергијата
|
|
|
|
samanta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoj mnogu da mi se catalis oti ke ti go ugasnam toa ognot, pa ke te vidam posle so ke prais......
ke me baras pak da ti go zapalam... ama bez peenje :"come on baby light my fire"...nema da pomines... |
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
океј нема да ти пеам. може ли да ти засвирам? |
|
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kokolo so e ova ponashanje od tebe a?
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |