|
Дали ви значат модните брендови? |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum snob
Ama...kupuvam umno...koga e na popust i do 70% i gi nosam barem dva pati podolgo otkkolku rabotite kupeni na tezgi |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ops
so prajme koga dvajca se srekjavat da dogovorat biznis mi vika mojot bracet abe jas ako nedojdam vo shvarcvald so audi za 200000 evra kartie sat i mont blank v dzep- nema ni da sakat so mene da pregovarat rabotata ne e bash crno bela Изменето од anakin - 16.Јуни.2008 во 00:03 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam od se po nesto ama najveke sakam udobnost na nogata,toa ima prednost, a za poskapo nesto moze samo nekoj parfem ili dobra kvalitetna naocara
|
|
ema.ska
Нов член Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edinstveno za patiki ili konduri davam mnogu pari na noga mora da ti bide kako sto treba. Ostanatoto i ne e taka vazno, da bide marka. Ponekogas stvarno ima interesni krpcinja ama koga ke vidam cena od 2-3000 denari , mi se ****
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne bas,ako mi se svigja i mi stoi mnogu mi e gajle dali e marka ili ne!
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mi znacat voopsto...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Idealno_Losha
Нов член Регистриран: 04.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene apsolutno mi znacnat ,sve sto sum kupla brendovano do sea i dolgo trae ,ima dobar kvalitet,ama ne od Makedonija ovdeka e veke sve kinesko insto nema italijansko
|
|
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само кога се работи за обувки,...да!
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ми значат воопшто, никогаш не ни сум ги сакал
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
voopsto ne
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ни најмалку не ми значат.
Кој колкава черга има толку ќе си ги испружи нозете. Носете што сакате,нека биде и закрпено со најголеми крпеници. Само нека биде чисто |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Niso ne mi znacat..iako ponekogas se gleda razlikata vo kvalitetot na brendiranata stvar od nebrendiranata..ali u sekoj slucaj ne mi se vazni!
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Воопшто не ми значи модниот бренд. Ми значи квалитетот на производот којшто мене ми се допаѓа. И таа содржина сакам да ја платам, а не формата (брендот).
|
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ми значеа дур не пробав некои од нив
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |