|
Литванија 2011 |
Внеси реплика | страница <1 34567 15> |
Автор | ||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Utre kade ke ja gledame ...Onaka grupno FORUMSKI
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Македонија-Словенија 68-59
|
||
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секоја чест на нашите играчи! Честитки за значајната победа над достоен противник како што е Словенија! P.S. Само кај мене ли се слави толку огнено, или и во другите места? Откако ја победивме Грција, сите се некако на готовност, како во воена состојба. Изменето од Македон - 10.Септември.2011 во 18:59 |
||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секаде е огнено |
||
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A be mashini...........
kolku ni ja ispolnija dusata kosarkarite ne se svesni se uste..... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cestitki za momentalno najdobrata Makedonska reprezentacija, za 6tata pobeda po red na ova EP...
Igra i taktika koja zasluzuva respekt, zrelost i motiviranost kako retko viden kvalitet kaj bilo koj nas klub ili reprezentacija... Prvo mesto so 4 pobedi bez poraz dosega vo osminafinalnata grupa, uspeh sto, da bidam iskren, nikogas ne bi go prognoziral. Uspeh sto duri me tera vecerva da navivam i za Grcishtata - da ja pobedat Rusija so sto pomala razlika, samo i samo da ostaneme prvi vo ovaa grupa... Kalkulacii... Vcera sakav da se bavam so niv, ama iskreno se nadevav na pobeda protiv Slovenija, koja denes se ostvari... Znaci, dokolku Grcija ja pobedi Rusija so sto pomala razlika (da receme 1 kos razlika), mozeme da si dozvolime da zagubime od Rusite... Samo ne mnogu... I da ostaneme na prvo mesto... Za vo cetvrtfinale da igrame so 4to rangiranata reprezentacija od drugata grupa... Bonus... Dokolku se plasirame do 6to mesto na ova EP, nasata reprezentacija kje igra kvalifikacii za Olimpiskite igri vo London 2012... Momci, mislam deka go zasluzuvate toa. Srekjno... |
||
Incredible Blue
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E sho da im pravam na Rusite sega. Im davam sansa da pobedat so nas, a oni nekjat.
Greece-Rossija 67:83. Znaci, vo ponedelnik na megdan za 1vo mesto u grupa... |
||
Incredible Blue
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Deneska spored mene najdobrata partija sto ja pokazaa nasite kosarkari...Cestito...Me ubi ovoj Dokuzovski so 6 : 0...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има ли некој информации дали Гечевски е озбилно повреден? Ако е така, тогаш тоа е почеток на крајот. Штета. Се надевам да освојат барем едно од првите шест места.
|
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тодор Гечевски скрши рака Ако треба, Гечевски ќе игра и со скршен зглоб |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Србија четвртфиналист, шпанска лекција за ФранцузитеГрупа Е Резултати: Србија - Турција 68-67, Франција – Шпанија 69-96, Литванија - Германија 84-75. Табела: Шпанија и Франција 4-1, Литванија 3-2, Србија 2-3, Турција и Германија 1-4. |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со победа над Русија утре играме 1/4 финале со Србите а со пораз 1/4финале со домаќинот Литванија .... Реално многу полесно ќе е за нас 1/2 финале преку Србија Па така одиме на победа и утре
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |