IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали постои маж што не може да се освои?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали постои маж што не може да се освои?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 18>
Автор
Порака
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2011 во 17:04
Тоа е исто како да прашаш женско како се чувствува кога ќе се најаде. И мажите и жените исто чувствуваат !
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2011 во 17:06
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Тоа е исто како да прашаш женско како се чувствува кога ќе се најаде. И мажите и жените исто чувствуваат !

neznam dali si maz ili zena.....ama ako mislis deka maskite i zenskite filozofii,custva i pogledi na nekoi raboti se isti....u teska zabluda si.....!!!!
Кон врв
vivi1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 18941
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2011 во 17:08
a za toa se sosema sprotivni..prirodno
vivi
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2011 во 17:13
Крајното чувство кога ќе го освоиш оној што те привлекува, е задоволство, нема врска дали освојувачот е машкото или женското...е сега, патот до таму е различен, различни начини на освојување кај мажите и кај жените намигнување

Изменето од Kali - 05.Март.2011 во 17:14
Кон врв
vivi1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 18941
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2011 во 17:14
razlicno e zatoa sto sekoj go opisuva kako znae i umee, a vsusnost sekogas ne e dovolno objasneto
vivi
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2011 во 17:14
Тема: ДАЛИ ПОСТОИ МАЖ ШТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСВОИ???

Мислам дека не постои маж што не може да се освои.
Постојат тие што не сакаат да бидат освоени.
А дали некој маж ќе биде освоен од страна на маж или од страна на жена, релативна работа е.... барем како што е поставено прашањево
А да прашавте: Дали постои маж што не може да биде освоен од некоја жена ... друг муабет ...

Дури и најгрдата жена, може да биде најпривлечна за некого ... и најубавата може да не биде забележана ... се е до .. освојуваниот (ова за тоа што некој поназад коментирал дека ако е грда не може да освои маж )
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2011 во 17:24
Тема: ДАЛИ ПОСТОИ МАЖ ШТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСВОИ???

Da ....Jas sum toj
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2011 во 18:50
не постои...ко ќе му ја најдеш ахиловата пета и те како се освојува
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
FeaR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
False Evidence Appearing Real

Регистриран: 15.Септември.2009
Поени: 5307
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2011 во 18:40
ima denovi koga se osekam nedopirliv...nekako se pocesto taka se osekamтрепкање.......you can look but you cant touch.......

Изменето од FeaR - 06.Март.2011 во 18:41
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2011 во 18:41
Напиши со поголеми букви и самиот да си поверуваш.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2011 во 19:17
ne ti maголема%20насмевка големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2011 во 19:35
знам бе

тукууу.. знам еден .. што никако не можам да му го освојам срцето ... изгледа спаѓа во онаа категорија на мажи што НЕ САКААТ да бидат освоени.
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2011 во 19:43
Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

знам бе

тукууу.. знам еден .. што никако не можам да му го освојам срцето ... изгледа спаѓа во онаа категорија на мажи што НЕ САКААТ да бидат освоени.
osvoen e bre hhhh mu se gleda u ociteплазењеse zezam za ova ama znam deka e osvoen samo ne go pokazuva toa...znaes nekoj ljubovta ja iskazuva so ubavi zborovi drug so podarocitret so tepanjeголема%20насмевка itn

Изменето од volkswagen - 21.Март.2011 во 17:06
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2011 во 19:47
Originally posted by FeaR FeaR напиша:

Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

знам бе

osvoen e bre hhhh mu se gleda u ociteплазењеse zezam za ova ama znam deka e osvoen samo ne go pokazuva toa...znaes nekoj ljubovta ja iskazuva so ubavi zborovi drug so podarocitret so tepanjeголема%20насмевка itn

Од кај па сеа ова

Ах бре Феар!!!
Ме разочаруваш

Изменето од ФорумскаБаба - 21.Март.2011 во 17:11
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.