![]() |
|
Со пари можеш да купиш.... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3456> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Се што се купува со пари...само штета шо немам за да си купам се
![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
..ti ne si
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Нееее ти си само по брз од мене...па затоа си брза нели
![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
goran-twin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 385 |
Исклучиво за инвестиции во бизнис
![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Што убаво сум кажала
![]() Да додадам, среќата (долготрајната) со пари не се купува
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
куќна помошничка + бебиситерка = рајат
![]() Изменето од Gabriela_S - 22.Мај.2012 во 01:28 |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
pa mnogu raboti |
|
vivi
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
на пример...бесплатен интернет.
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
на пример три жални врби за 250000 евра... во моментот ништо поефтино не ми текна... |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...toa shto ne go mozesh...bez pari !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Пица!
Ама бесценета е хуманоста. Убаво видео, некако ме погоди! Сиромашниот секогаш е побогат од богатиот. |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Со пари можеш да купиш се, а видеово на фејсбук го имаа едно 20 пријатели споделено и ја изгуби магијата после второто споделување.
Не знам само кој им дозволува да си играат со емоциите на бездомниците, ако се толку многу загрижени нека го наведат човекот на исправен пат, нека му најдат работа, стан и слично. Една другарка ми го прати во порака истово видео вчера со прашање - Што мислиш? - Нереална реалност ; и одговорив
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Веројатно е нереална реалност конкретново видео, но фактот дека богатиот е секогаш поскржав од сиромавиот е сурова реалност. За жал ретки се оние што имаат и споделуваат. Во вакво време на немаштија и постепено губење на средната класа, остануваат само оние кои што имаат и оние што немаат. За разлика од првите, вториве се секогаш похумани и подарежливи од првите. П.С - Бидејќи се може да се купи со пари, кажи ми каде можам да купам биолошка мајка, по можност на попуст. Ако треба ќе почекам за попустот, знам дека не е сезона сега
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Се зезаш или не?
Не знам што да ти напишам наискрено.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |