|
Mлекарот Дуле е во притвор |
Внеси реплика | страница <1 34567 22> |
Автор | |
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сепак би оставил на правниот систем да функционира, каков таков тој е еднинствен. Фатен човек како одгледува канабис и нормална постапка притвор. Што треба да се направе друго да замижат и кажат, ами и кај вас еднаш беше така ама вие прикривте?
секој си одговара за последиците и крај на приказната
|
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на кој ПРАВЕН систем ? ...... оној под ДИРЕКТНА КОНТРОЛА НА МОНТЕРИТЕ ? ...........
|
|
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
постирај под мене јас завршив
поздрав
|
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas vikam taka!
neka si bide namira chovekot ...30-tina dena! tuku,.. "...bil faten kako odgleduval"...?! zarem vekje nekoj go dokazal toa ? |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја и ти ќе си правиме муабети... виновен или не... ама последната е на судот... инаку каде ќе ни биде крајот...? и што сега ако судот одлучи дека "канабисот" не е намерно посаден... дека е диво изникнат и дека го има по целата околија... па го ослободат... и кој знае што се може да излезе како доказ или против доказ на суд... етикетирање на некого за виновен... па и директно посочување пред камери и правење сензација од тоа... мислам, не е во ред... [/QUOTE] По 100 години дефинитивно ист став Мислам дека некој се насанка со ова апсење или го насанкаа народот оправдуваше додека се апсеа директори кои затвораа фирми и оставаа цели фамилии без работа ама сега кога се тргна на народот сите малку се подзамислија. Не може никој да ја заборави сликата на таткото воден со лисици |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toj ne znael so e... neznaenje pred zakonot ne opravduva
bilo korov za nego.. so ne go otstranil a so imalo drugo na nivata.. so toa go poleval???? zelka???? a mozebi ima creva za pretek pa gi stava na site nivi kajsto ne mu raste nisto neka se najdat samo so pred da zasadi neso treba da izora, a crevata smetaat ili nemalo marihuana?? i seto toa e kolektivna halucinacija predizvikana od DPMNE? abe branko si kazal toj makraduli ne vrsel nasilstvo, toj dule ne gael marihuana.. site vie ste kjoravi som ste glasale za DPMNE nema veze.. si ima istrazen, vo hotel ne go piknaa ne se udreni u glava.. i istragata kje pokaze so e i kako e samo so imame temi za nebulozni taspravii utre cekjte deka nekoj kje bide kaznet na crveno svetlo... odma represija a ne crveno..... na kraj ispagja deka ako si opozicioner si vakciniran protiv site sranja Изменето од anakin - 17.Јули.2010 во 13:47 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Побрзаат да го прогласат за виновен...дури и оние ученичињата ,студенти...не ги видов оние со црковните знамиња и крстови?
ПРЕМУМЦИЈААААА...ААААААА ....НА НЕВИНОСТ...за однапред осудените не постои???
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
некој тука спомена ДОБЛЕСТ и ПРАВЕН СИСТЕМ ......... бре бре бре ......
ама доблест кај некој друг а никако кај својот ..... кој да ЗНАЕШЕ и ИМАШЕ трунка доблест , првин ќе покренеше истрага за докажан рекет од страна на државен функционер па следователно ќе се послужеше и со “ правниот систем “ кој е под негова директна контрола за да го казни оној кој извршил тешко кривично дело .... злоупотреба на службена должност и така натака ......... Доблест ........ ахахаахахахахахахахахахахахаха .......... бара доблест од некој кој не е релевантен да суди на припадник на партијата чив лидер е а за монтирано и недокажано дело ......... е Дуле , Дуле ....... и до таму отидоа во омразата кон Б. Ц . .........
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
море , ова ми мириса на класична намештаљка ....... ама од страна на БЦ ...... му сади канабис на Дуле за да овие го фатат па после да има за што да ломоти по медиумите ..........
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe aj ne zezaj BC da go namestel samo Dule on bi celo selo ne on igrach na malo
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што се чудиш ? ........ ионака БЦ е виновен по правило и по навика ..... и за она што другите го прават ....... во моментов
|
|
depo
Сениор Регистриран: 28.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 501 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овој е во притвор заради тоа што е член на СДС а не заради тоа што дозволувал да расне дива трева во нива. Спаска е осудена не заради непочитување судска одлука туку заради тоа што е бг. п.с. Многу одамна имам слушнато случај за проблеми со полиција на човек што берел дива трева. Ме интересира дали законски е регулирано ова или не. |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ах Дуле , Дуле ......... ем ОПЉАЧКАН ем наместен небаре си мексички нарко бос ....... очигледно дека БЦ не е единствената опасност која ја чувствуваат ...... од таква гајле си немаат ....... ти си поопасниот зошто полека но сигурно го претставуваш она најстрашното за нив ..... гласот на народот ....... оној обичниот ....... трудољубивиот и чесниот ..... само НАПРЕД ДУЛЕ ....... малку се такви како тебе ама сепак вредни штом некои фичфириќи покондурени лопужи почнаа да се тресат од тебе
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дуле не е гласот на народот на Томиќ, Дуле е гласот на обичниот Македонец кој полека но сигурно се осознава и ќе направи она што е неопходно за демократијата во Македонија.Дуле ќе биде поводот...а поводецот...ке му припадне на Овчарот...
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |