IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - МИТИНГ на СДСМ на 27-ми Јуни
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

МИТИНГ на СДСМ на 27-ми Јуни

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 26>
Автор
Порака
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Статус: Офлајн
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2010 во 23:57
А сите што пишавте на темава ќе гласате? газење%20од%20смеење
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2010 во 23:59
Originally posted by marsovec marsovec напиша:

Originally posted by zamislena zamislena напиша:

...Без разлика на пораките ..... намигнување..народот  си го кажа своето
два пати до сега.... и утре да се одржат  вонредни избори ..исто ќе

биде...... Заев  го видов на пресот ...сирот   со лангета на ногата  тага

... знае ли некој дали и  Рада ...ќе се појави ..ако не за друго ...

ами  за морална поддршка  де .... !   ???

Шекеринска е ненадмината во процесите на евро интеграциите и тоа според европските политичари.Но нели нема никој нпоумен од нашите умни властитутки и полтрони...

...Не реков јас дека  Шеќеринска  е  надмината во процесите ....хи,%20хи...
...туку само прашав дали ќе се појави на митингот ... и застане 
....ДО...или Позади .... Црвенковски ..........плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2010 во 23:59

Originally posted by Anarchy Anarchy напиша:

marsovec 
   да те прашам јас како неутрален, т.е. политички одпоодамна откажан граѓанин, што арно имаш видено од предходните влати на Б.Ц. и што арно очекуваш од него со неговото враќање?

Јас лично ама баш ништо,а и не барам и денес било какви привилегии. Јас сум слободен стрелец, кој гледа што е корисно за државата.Може некогаш ќе се запознаеме и ќе се уверите што имам корист од било кој општествен ангажман.
А да.Во социјализмот сум исклучен од партијата но еве гледате не ги кудам.Гранките кои повеќе тераат ги кастреле и порано а и сега.
Тоа не ме загрижува.Мирен сум и задоволен што не сум една од ВЛАСТИТУТКИТЕ.А ги има многу.Секаде околу нас.

Не те прашувам што ти имаш добиено како лична корист, туку што арно има направено некоја влада од Б.Ц. за државата? И што мислиш дека наредно не очекува ако по некоја си случајност СДСМ пак дојдат на власт?
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 00:00

Секој треба да оди и да гласа, па макар и го пречкртал ливчето.Тоа е моето мислење.
Во некои држави гласањето е задолжително.
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
computer Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Патриот

Регистриран: 25.Март.2010
Поени: 504
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај computer Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 00:01

Originally posted by Ninja 35 Ninja 35 напиша:

Народот си го кажал своето многу пати до сега....и тоа ќе го стори и овој пат...трепкање

Е со ова се согласувам ...така ќе биде ....  и после  27 -от   Јуни.......среќа  трепкање

Точно така. Народот неколку пати до сега на избори си го кажа своето. намигнување 

Изменето од computer - 17.Јуни.2010 во 00:47
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 00:02

Секој треба да оди и да гласа, па макар и го пречкртал ливчето.Тоа е моето мислење.
Во некои држави гласањето е задолжително.

Ист филм гледам 20 години. Треба да се залажувам дека нешто ќе се смени?

Со самото тоа што партиите кои беа на власт и ја испљачкаа Македонија, а изгласани се од нас, од народот, тоа е исто како ние да сме им дале дозвола да пљачкаат.
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 00:05

Со самото тоа што партиите кои беа на власт и ја испљачкаа Македонија, а изгласани се од нас, од народот, тоа е исто како ние да сме им дале дозвола да пљачкаат.

Аха...еве како изгледа тоа во реалност....голема%20насмевка

Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 00:06

Ист филм гледам 20 години. Треба да се залажувам дека нешто ќе се смени?Со самото тоа што партиите кои беа на власт и ја испљачкаа Македонија, а изгласани се од нас, од народот, тоа е исто како ние да сме им дале дозвола да пљачкаат.

Каков народ таква демократија,такви партии,таква власт.Никој не треба да бега од одговорност.Напротив.Секој нека даде допринос во демократските процеси а тоа е и дигањето на својот глас за секоја сторена неправда од било која страна и да доаѓа.

Изменето од Анастеа - 17.Јуни.2010 во 00:28
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 00:13

Каков народ таква демократија,такви партии,таква власт.Никој не треба да бега од одговорност.Напротив.Секој нека даде допринос во демократските процеси а тоа е и дигањето на својот глас за секоја сторена неправда од било која страна и да доаѓа.

Како на пример ТАТ, октопоти, продавање на име, продавање на не памтам кои државни компании...?

Гледам сакате да гледате октопот 2.

Изменето од Анастеа - 17.Јуни.2010 во 00:29
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 00:42

јас ќе гласам...за Чак Норис...само тој може да не спасиголема%20насмевка
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 00:49

Како ли сега ќе биде Химната?

На 27 Јуни..дрн дрн дрн...дрн дрн дрнтрепкање
сдсм (про)паѓа - тоа ми се допаѓа голема%20насмевка
намигнување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 00:56
Денеска еден рече..."Ќе им станеме ноќен кошмар"....

И вечерва еве ги...не можат да заспијат пола од нив.....газење%20од%20смеење
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 01:00
..Напротив.... повеќе се будни ..тие  што сакаат да  станат ноќен кошмар....плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 01:06

..Напротив.... повеќе се будни ..тие  што сакаат да  станат ноќен кошмар....плазење

I ednite i drugite a i tretite?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 26>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.