|
СП Идивиди кладилница 2010 |
Внеси реплика | страница <1 34567 32> |
Автор | ||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ОК... Се збунил човекот, па само што почна првенствово... Сепак правилно е ако се погоди резултатот, ТОГАШ ТИПОТ НЕ СЕ РАЧУНА... а ако се утне резултатот, а се погоди типот, тогаш типот се рачуна како еден бод... СЕ Е ЈАСНО...!!!
Алжир-Словенија 2:1 Србија-Гана 3:0 Германија-Австралија 2:2 Изменето од DelijaSkopje - 13.Јуни.2010 во 01:29 |
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne ti e tocna ni tebe tabelata....
ako za ist natprevar davas 4 poena total znaci 3 za t.r i 1 za tip = 4 togas Li Divio ima 8 poena a ne 6 i ja imam 5 poena ne 4 bidejci imam tocen rezultat i tocen tip na edna sredba i plus tocen tip na vtora sredba toa se 4 + 1 = 5
Ja licno sum za max 3 boda od eden natprevar.... pogodis tocen tip 1 bod , pogodis tocen rezultat 3 boda ....
Se odnesuva na Marko Polo 1 Изменето од gonzo - 13.Јуни.2010 во 01:33 |
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се извинувам на Гонзо и Марко Поло.Навистина они имат познати резултати.Еве го пласманот :
1.ЛиДивио -6п
2.Гонзо -4п
3.Марко Поло-4п
4.ДелијаСкопје-4п
5.Емил -4п
п.с.Кога си погодил резултатот е нормално типувањето да не се број
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vie trojca so po 4 boda....imate po eden tocen rezultat kolku sto mozev da primetam...toa se po 3 boda ...od kaj izlegoa po 4.....
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имаме и по 1 точен тип
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za gonzo - mojot skor:
J. Korea - Grcija 2:0 = 3 boda Argentina - Nigerija tip 1 = 1 bod vkupno 4 boda... |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па повелете почитувани членови покажете ги важите прогнозерски способности за исходот на мечевите од Светското Првенство во новата тема.
Оваа тема нека биде исклучиво ради типување и дискусија за мечевите.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moj tip za denes
Alzir - Slovenija 1:1 / x Srbija - Gana 2:1 / 1 Germanija - Avstralija 3:1 / 1 |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И Алжир-Словенија оди кон Х
така ми изгледа на мене
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1.ЛиДивио -9п
2.Гонзо -4п
3.Марко Поло-4п
4.ДелијаСкопје-4п
5.Емил -4п
++++++++++++++++++++
п.с. Овој ДиЛивио многу ги познава резултативе
Секоја му чест
|
||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Utre site pravo u kladilnica so tipovite na LiDivio...
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Апсолутен факир очигледно човекот ги ''усеќа'' резултативе
|
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ги осеќа, ама го утна со Србија (за жал) ... леле, катастрофа од игра... се надевам дека не е се загубено за Србија... Надешта последна умира... |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Честитам! |
||
Внеси реплика | страница <1 34567 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |