|
ПРЕДВРЕМЕНИ ИЗБОРИ во МК - генерална дискусија |
Внеси реплика | страница <1 34567 36> |
Автор | |||||||||||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
Тачно,вмро ќе си оди судбината им е сигурна не знам кај се брзаат,и така динар нема во државава уште на избори последните залихи да се спискаат... Плус и кој ќе гледа кампања 2 месеци... |
|||||||||||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|||||||||||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
Posle popisot 100% ke ima izbori, zatoasto taka odlucija "golemite"
|
|||||||||||
Љаеш НЕ касаш !
|
|||||||||||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
Читајќи го денешниот печат..го прочитав и ова:
Изменето од novace - 04.Февруари.2011 во 19:58 |
|||||||||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||||||||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
убаво си рече некој, некој страда од уплав од Бранко, патем не учествува само Бранко на избори, нити пак се организираат во негова чест, а на нив може повторно да си победи омиленава наша партија, ама се разбира според некои, он води се во државава и е најголем мастермајнд позади сите кулиси...
и таа германката нека не с**е многу кога не знае каква е ситуацијата кај нас во собрание и дека не функционира собранието како што треба, и какви се пратеници има во него... и нека не им кажува на СДСМ колку ни било потребно еврото, туку на тие кои безмилосно го трошат секој ден како тоалетна хартија и нека се распраша колку даночни измами има кај нас и колку посебно битна е таа на Велија... Изменето од Анастеа - 06.Февруари.2011 во 16:31 |
|||||||||||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||||||||||
Persej7
Сениор Регистриран: 21.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
Предвремени избори нема да има, џабе ви е темава. Никој од надвор од големите чинители не дозволува такво нешто пред се заради местењето на пописот во корист на Шќиптарите - courtesy of SDSM. А по консултациите меѓу внатрешниве чинители и Ставревски додатно потврди дека нема шанси да има предвремени избори. Ова што се збори е со цел да и пуштат на "опозицијата" да ги попали малкуте поддржувачи, демек да ја испукаат негативната енергија и да им помине ќефот. Но таков луксуз како предвремени избори, кои покрај се друго и ќе не чини пари, никој нормален во ситуацијава не го дозволува. Може да има муабети за предвремени, но сето тоа е во доменот на млатење празна слама. Изменето од Persej7 - 04.Февруари.2011 во 22:57 |
|||||||||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
Доколу не се смени изборниот закон ќе биде џабе фрлени пари затоа што ќе добиеме иста слика- коалициска влада во која секој ќе свири во своја шупелка, секој ќе го слуша својот партиски шеф, а вината ќе ја сноси премиерот. |
|||||||||||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
E ova go pocituvam ...mama |
|||||||||||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||||||||||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
Да бидеме реални и начисто...
кај нас не е можна влада на само една партија... секогаш владата ќе биде коалициска... на една македонска... и една албанска партија... тоа во најфин случај... и секогаш ќе има сателитски партии плус... |
|||||||||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
Не ка има коалиции, ама кога ќе се гласа за личност нема да има “сателити“ кои не сме ги гласале.
Јас не се срамам да кажам дека гласав за Груевски, ама ден денес жалам што од мојот глас во пакет со него добија луге кои јас никогаш немаше да ги гласам. Ние треба и МОРА да го добиеме правото да гласаме за личности кои знаеме дека добро работеле без разлика од која партија доаѓаат. Само така Македсонија ќе добие влада -политичари кои ќе работат за народот а не за својот благодет. Не може во Холандија ли Белгија ли министер да падне само затоа што платил некое евро од државни пари- а нашиве да трошат милионски суми и да не им фали влакно од глава само затоа што зад нив стои нивната партија и гласовите кои ние не сме им ги дале ним туку на партијата. |
|||||||||||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
И поред најдобрата желба да те пофалам за искреноста покажана овде.....сепак си остануваш сиров идеалист..
А тоа е сепак.....„недопустливо„ во овој реален свет..на реални сметки и „крчмари„ кои ги испорачуваат..
|
|||||||||||
|
|||||||||||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
Се согласувам...
ама нешто да прашам, ако може секако... кој кого кај нас ќе суди... има некој чист кој ќе се нафати и ќе рече... еве јас сега ќе расчистам со ова ајдуциве... кој би бил тој... кога оној кој има таква можност, мислам законска... на тоа место дошол затоа што го донел некој... како тој што треба да биде суден... уствари... сакав да прашам... има некој политичар или финкционер кај нас со чисто досие...???? би било интересно да чуеме некој да посочи таков... |
|||||||||||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
СИТЕ политичари и фунционери си се ЧИСТИ.....се додека не се до(по)каже СПРОТИВНОТО...во (и) со Закон спроведена постапка !?.
|
|||||||||||
|
|||||||||||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
“Нечистотијата“ произлегува токму од сплетот закони донесени по принципот “господ прво себеси си дал брада“.
Значи ако го сменат изборниот закон сами ќе се исчистат, односно ние ќе ги исчистиме. Нема тогаш да ставаат на листата некој за кој знаат дека на старт ќе изгубат. Искрено, за мене секогаш ќе останат двајцата Николовци- Поповски и Груевски како најдобри министри за финансии, мојот респект го има младиов од Велес-мислам дека е Николовски од СДСМ, младиот (едно слабо момче- Александар Илиевски ли е, не сум сигурна)- не овој Охриганецот- незнам од каде е детево ама ме одушеви со неколку свои настапи од ВМРО, Роза Топузовска од ЛДП. Имаме квалитетни ама не избиваат на површина од оние “виличарите“ Новаче Па ако не постои идеализмот-пропаднавме. Знаеш дека надежда последна умира. |
|||||||||||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
Секако дека е тоа така..НО..почитувана...
Јас сепак морам (и) да размислувам на неопходниот и задолжителен баланс помеѓу.... она што го мислам и она што (морам да го) правам
|
|||||||||||
|
|||||||||||
Внеси реплика | страница <1 34567 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |