|
Кога паѓаат лисјата - А1 |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | |
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И Сител е добар со репризите во недела
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa spored nego ima kreirano online igrica..... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изгледа од овој викенд репризите ќе бидат на Долина на волците, а не на Лисјата
|
|
Долгоочекуваниот и најдобар албум на најпознатото македонско девојче КАРОЛИНА ГОЧЕВА НЕ ПРОПУШТАЈТЕ... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сестра ми ми кажува -ја избркале Џеврие...
Абе Џеврие бе... што ти требале тоа лажиците за правење магии... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама изгледа брзо ќе се врати...со подарок,пак некоја магија?Ќе видиме во понеделник.ЕЕЕЕ не е лесно да се живее со таква свекрва.Мојата беше таква
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе да, сеа ја облече снаата у “нова секси“ спавача.
Еј, од ова турскиве глупости кои и го перат мозокот на баба ми, ќе се пореметам еј. Можда ќе и текне некад такво нешто на мајка ми да и напраи од некоја умртвеница, кој ја знае... Читам еднаш таква забуљана во книгата и наеднаш: срам да ти е! Се испоштрекав, косата ми се крена. И што ве учело ова турсково... Наместо малку да ни всадат либералност и троа акал у тоа главите зелени... Они -Алириза све знае (таткото де), мајката е машина за раѓање деца, срамота е комшиите што ќе кажеле... Леле мори мајко. |
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аман ма,исти се како и американските..само тебе те буни синхронизацијата на гласовите..и некои детаљи,како на пример...што оние ги јадат популарните крофни и кавијари ,а овие гевреци!!!..тие хамбургери овие сарма полнета со ориз....!!!наместо американскиот збор ГОМНО,овие користат ...СРАМ ДА ТИ Е ....наместо популарното американско зборче без кое и нема ниту еден филм..еби се...овде го употребуваат...какви се тие зборови..
значи дека до зборовите е..не е до серијата и глумците.дури и колите се исти....ТИГИИИИИ. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ау да еве го Алириза -СРАМ ДА ТИ Е!!! БЕЗОБРАЗЕН! СРАМ ДА ТИ Е!!!!
му се дере на Швекет. |
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аман бе, што дрво ќе беше лисјата што му паѓаат толку долго време...
и зарем се ослободивме од туско само за еден век подоцна пак да ни дојде |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу се радувам кога гледам дека се зголемува публиката.,..
|
|
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи овој Загор у тек е со сите турски серии
Се сеќавам колку со нетрпение ја чекаше Шеќерната срцка ти беше Изменето од mrzla - 10.Ноември.2010 во 15:52 |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
annaja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денеска слушнав дека Фикрет ќе ја убие Џеврие,и ќе оди во затвор,и ова го разкажува од затвор.Ако некој знае нека каже, дали е тачно.
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ова значи дека не сум сам во следењето на турко-индиските сапуни... а зошто?..навален на фотељата,мозокот на пасење...не се замарам да читам...нешто така мрда на ТВ... а и кај да одам по ова време?..надвор +20 степени,есен е, а како пролет топло,пола нација виросана од секакви вируси...плус скупо е бе.... оваа Феркун-де...ќе се премажи ли? |
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ќе падне магла-А1!.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |