![]() |
|
„Спознај се себеси“ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 8> |
Автор | |
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
а што си барал таму? ![]() ај назад на темата, да не си ја изгубам мислата сите ние сме поврзани со една божествена енергија, само финтата е свесно да ја канализираш и препознаваш кај другите ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
covek se znae sebesi
potreba da se spoznae povekje , za mene nejasno so e toa... mi lici na ova ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
isto mleko u mondensko pakuvanje
da bide vanprirodno ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Prefrlanje od suplo vo prazno a?
I ti sea ja tupis epten... Spoznanieto si doagja so 'ranzada,ne so kokos.... ![]() Изменето од Joshua_Tree - 01.Мај.2010 во 20:11 |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
go tupam?
pa da neli ova e podforum filozofija so bi se pravelo tuka psim tupenje ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mramoren ![]() Сениор ![]() drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
jas odamna sum spoznaen i zapoznaen so sebe.....i dojdov do zaklucok deka ne sum kako sto treba...izgleda toa ce da e
|
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
А како треба? |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
ha
izgleda sekogas treba sosem drugacije nego sto e sega ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
идеализам , идентификација , или медиокрититетност? ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
bla, bla ili bla
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Jas,jas i jas...i bla,bla,bla....
Koga ke se postavi naseto JAS vo premisa,sekogas doagja povtoruvanje.Da se spoznaeme sebesi znaci da ni se napolnat "belite drobovi"so svetlost. Slikata na edno "moderno" opstestvo stoi vo "lucidnosta" na podsvesta koja taka ubavo ja potisnuvame. NE SAKAME DA BIDEME ZIGOSANI,OSUDENI OD MNOZINSTVOTO! Kako da e bitno...? |
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Желба за болка? ![]() |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Si odgovori sam...na nesakanje...
![]() Spoznanieto e edno,momentot na menuvanje e drugo....PROSVETLUVANJETO E NESTO SOSEMA TRETO |
|
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
баш така, просветлувањето е наградата за малкумина.
доволно е за почеток да се спознаеш ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |