![]() |
|
Што прави опозицијата?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 41> |
Автор | |
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
има ли рака која не е извалкана во денешно време???...мислам,на оние раце на политичарите,м? ако тврдиш дека постои политичар со чисти раце(освен Петар Гошев ![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
има ли рака која не е извалкана во денешно време???...мислам,на оние раце на политичарите,м? ако тврдиш дека постои политичар со чисти раце(освен Петар Гошев ![]() ![]() [/QUOTE] Во КАМ маркетот има најевтини влажни марамици. Ќе си купат, ќе си се забришат и оп Јово на ново-чисти. До новата реприза! ![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Ова ..Опозицијава.... не прави ништо....
затоа што е во ...долгомесечен делириум......
![]() |
|
![]() |
|
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Предлага интересни идеи кој најверојатно никогаш нема да се реализираат затоа што не понудија со свој пример кога тие имаа прилика односно кога беа на власт.
Дали ова барање на лична одговорност значи дека доколку дојдат на власт така ќе работат или ова важи само за оние кои сега згрешија, односно кои не се од нивните редови ![]() СДСМ: функциониерите на власта од свој џеб да платат за пописот |
|
![]() |
|
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Се ми се чини дека рошавиот има постигнато договор со владеачкиве партии да не го закачаат за неговите криминали во минатото, а тој ќе ја држи опозицијата на јаже.
Барем така ми делува опозицијата од кога тој повторно ја води. |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
![]() |
|
Gorazd777 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Е со ова морам да се сложам,па и последното интервју на Бучкоски за Радио СЛободна Европа ,ги пкажува истите индикации,дека е глупаво,да свика избори,да ги изгуби,а после тоа да не бара нерегуларности ,иако имало докази за тоа.
Значи црвениот нешто Сматил.,претпоставки има доста,погото ако се разгледаат некои анализи и симулации. |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
![]() |
|
За другите незнам-не сум информирана, ама за најголемата опозиција-читам
СДСМ ги враќа основачитеи се прашувам- Што им текна? И читајки ги реакциите на владеачките се прашувам- Зошто такви реакции? Па толку години се на власт-Зошто не ги испозатворија односно не направија САНАДЕР-ИЗАМ и во Македонија. Или не е се така едноставно? ![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Не е... изгледа... Изменето од којсумјас - 29.Октомври.2011 во 20:35 |
|
![]() |
|
Стратегија
Ќе одиме, ако треба, од врата на врата се прашувам -Идењето ќе биде по стар обичај, со цвеќе за домакинката, шише вино за домакинот и чоколадца за децата ![]() Па со мезе, ќе раглабаме што не чини кај позицијата, што арно ќе направи опозицијата ако дојде на власт. Како ќе имаме гаранција дека нема да не прејдат жедни преку вода како сите до сега. Ние сме ти ко неми споменици, сите ветуваат, ама никој не исполнува, а ние немаме начин да ги казниме за тоа.Незнам како нашиве политичари сакаат да им веруваме кога за сиве овие години видовме само надмудрување кој колку крадел?! Како да им веруваме кога ние немаме влијание ни на одлуки, ни на нивно отповикување. Лично, никогаш не сум се лутела на првиот ешалон, најмногу недоверба имам од оние навидум ситни борании од функционерчиња од понизок ранг и оние на локално ниво кои опиени од моќта на партиски послушници го згорчуваат животот на обичниот човек. Мислам дека се додека не се направи чистка кај овие вториве-ниедна партија не може да биде асална и ниедна не може да функционира онака како што се очекува. пс. Ако дојдат кај мене на врата -Јас тоа ќе ги прашам ![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Последен пат кога беа да носат локуми...
и кафе... кафето се испи набрзина, а локумите ги фрлив... после ми кажаа дека биле добри... леле... абе ја**а си изедов од мака што ги фрлив... ![]() не знам сега што ќе носат, ама сум пресреќен што и опозицијата не гледа како племе од Афричките џунгли... башка и дека сме малоумни... па ќе ми доаѓаат дома да ме убедуваат... а бе ептен што ми е куќата дивоградба, не е приватен имот... ![]() инаку ги отерав ја сите што ќе ми нудат локуми за да гласам за нив... ама па процедурата ми е во тек, можеби и можам да ги отерам... ![]() а го гледам оној лидерот вечниот на СДСМ вчера... како почна да фрла лопати... види бре која инвентивност... какво длабоко размислување... какво прилагодување на ситуацијата, прифаќање на победничка филозофија... copy - paste... фрла лопати... а неговите на цел глас урлаат против другиот што правел само тоа... фрлал лопати... па си викам... очигледно опозицијата има нови идеи, кристално јасни, чисти... значи се разликува од позицијата во секој поглед... само лопатата не ја загледав дали е иста... а уствари што има врска... лопата ко лопата... и така, ако дојдат пак, веројатно ќе донесат од истите локуми... ама овој пат нема да се заебам... кафето ќе го фрлам, тоа веќе го пробав... е сега ќе ги пробам локумите... ваљда нема да морам да кажам после... локум ко локум... ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Aми ако са те запамтиле дека им го фрлаш локумот и тој пат они фрлат по тебе некоја лопата ?
|
|
![]() |
|
Тогаш Емилчо... ќе ви раскажам приказната за попот и сармата... која во скратена верзија би завршила... го лапна ко поп сарма... ![]() има врска со локумот, нели... ![]() |
|
![]() |
|
ljoce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Мај.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опозицијата владее заедно со власта. И друго ништо не намислува да прави.
|
|
Се што било,поминало и се што ќе биди ќе помини.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |