|
Гратис Гушкање! |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | |
Viximus
Нов член Регистриран: 19.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа драги наши, дојде и тој ден, нашиот роденден. Фино-лепо ќе си го прославиме во кафе Белисимо (кај бикот на ул. Македонија) на 5ти јули т.е. понеделник. Секако сите вие сте поканети на луда журка со многу зезанции и гушкање. Забавата почнува во 22:00, а специјални гости ќе ни бидат момците од High Control кои ќе направат одлична свирка. Значи на 5ти јули, понеделник, во 22 часот бидете во кафе Белисимо. Се гледаме таму! Гушки!
|
|
Viximus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве го и ивентот на ФБ. :)
|
|
Viximus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прекрасно ... забавата вчера помина одлично, имаше одлична забава, играње, рипање. Имаше и одлични реакции за спотот на High Control. Имаше и прекрасна чоколадна торта. Се на се поминавме перфектно и го прославивме роденденот онака како што доликува.
Благодарност до сите што дојдоа на роденденот, благодарност до сите што не поддржуваа во кампањата целово ова време и се надевам дека поддршката нема да изостане и во иднина. Се гушкаме во Септември, а до тогаш бидете поздравени и полни со љубов, ширете насмевка и правете ги другите луѓе среќни. :) Гушка |
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Роденден на Гратис Гушкање |
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a koj air od gushkanje vo zemjava,pa?
...mozebi , edinstveno,...da ti go opipa grbot "prijatelot"...za da vidi dali ti e dovolno mek,..pred da ti go zarie,..nozot? |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ochigledno e!
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da proveram neso
jako e ova, som kje napises nekoj post vo nov podforum op reste brojot... k*rafte tehnik pak be???????????? ene vi gushkaaaaaaaaaaaa Изменето од anakin - 12.Јули.2010 во 12:12 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ne znam ,..i mene neshto ne mi shtima ,..brat...epten zbrkana stvar napraile,...
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma jok nema zbrka
gledas kolku si popularen toa sombreno nemoze da ne ostavi efekt se si e na mesto.. mislam za sombreroto a ispod nemam pojma nesum nostradamus bre Изменето од anakin - 12.Јули.2010 во 12:29 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma, ostaj se brat...i duplo ke beshe,...da bea site samo ...darezlivi...
|
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gratis za dvajcava nad mene... i po eden PLJUS...od humanitarni pobudi
brzo,brzo vrakjaj toa sesirite...dobijas ekstra...pljus u reputacija de |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uff,...edvaj gi najdov!
..fala bibac! ...ja tebe ne ti davam ,...za da ne kaze nekoj,..daj mi- na ti e raboata! |
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ту бре... тамам сакав да ти дадам уште еднаш (пљус за репутација де)- ми викаат- е не може... а сакав само да те подржам...за муабетот со на ти-дај ми
гратис можам ...не е лимитирано( сеуште) |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |