|
Љубов со истиот пол |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | ||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Загор, фраеру, јас не сум таква згодна и ИЗАзовна како тебе па не се чувствувам загрозена од ТИЕ САМОБЕНДИСАНИТЕ. Исто така, се` додека туѓите филмови не ме закачаат, не ме ни тангираат. Секој си има право на свој филм, јуначе стриповски Изменето од ПодВодно - 26.Февруари.2010 во 20:53 |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bljak
|
||
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... и патем речено,
не мора да замислувате што прават в кревет ако од тоа ви се гади, освен ако потајно не сте ... хехе |
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Site potajno sme...hehe
|
||
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
IggyK
Група Регистриран: 07.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Љубов како љубов дали со спротивниот или со истиот пол, кој како го влече.
Ако имаш такви афинитети подобро да пробаш отколку да си несреќен и стреј и да не заеш што е она што утињаш во животот кога све е како што мама и тато шематски го посакале. |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тами мори лепото Што ли си мислела кога си го пишувала ова А гарант и проба...штета што не си тука да ни кажеш како било А што се однесува на прашањево.... Јас би одговорила со контра прашање....Толку ли те разочара тој...што си посакала да фатиш женско...место да стискаш некои машки јаки раце.... ..и нешто друго де Изменето од ФорумскаБаба - 13.Декември.2010 во 03:39 |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пу пу , скраја да е а оние што веќе пробале, најверојатно викаат пу пу не важи, но штом веќе си бил со некој од исти пол треба малку
да подразмислиш каде припаѓаш...или можеби си растргнат меѓу
два огна...
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Иам другарка што еднаш рече: ја ако не пробам со женско, ќе умрам со отворени очи.
Абе фино, ако сакаш, плус модерно е женско со женско. Пубертетлии се диват на тоа. Иако, мене ми е моронско да го праиш од чиста мира, ама секакви не има... -.- |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Народе... ај да слушнам и вие што ќе речите... итно ми е...
Се работи за моја блиска другарка што ми се довери дека е лез... Клучна работа е што не се работи само за „да проба“ туку стварно е затрескана во друго чупе ( а и оваа во неа ). Пошто сум длабоко навлечен во настанов не можам правилно да расудувам. Фациве што не опкружуваат не можат никако да го сварат тоа нешто и работава се кочи само заради нив.... јас се погодив да ја поддржувам пошто ми е другарка но стварно е деликатна ситуацијава... Прашањево ми е дали да се ставам во незина одбрана со што автоматски и палам зелено светло за тоа, или да се борам до последно против.... И мојот став и потези во ситуацијава се страшно битни, ама стварно не знам што е правилно.... Јас би ја поддржал (со сегашниве глегања врз случувањава) ама не знам што се може да излезе потоа... |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако мислиш дека твојата подршка ќе и биде клучна за нејзиното однесување...размисли добро и одлучи се дали си за или против тоа.
....Ако не зависи од тебе гледај и свиркај си...сепак тие самите ќе се соочуваат со последиците... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |