|
ПРЕДАВСТВОТО на братот, снимено на лента |
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Автор | |||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....ostaj ,jas uste sakav i pretsedatel da bide...se zamajav,imase mnogu privrzanici koga go apsea!...ili toa bese samo poradi togasnata vlast..kolku samo VMRO-ovci go branea,pa demonstracii..pa cuda..a toj ,po tvoe ,da ti bide predavnik...
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Вчера го даваа на Тера телевизија и замислете до каде оди неговата големина.
...Овој атакт е насочен кон мене за неуспехот на Македонија во преговорите со грција... некој мажишта стварно немаат граници |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ете во која грмушка се криел зајакот ....... ама што и да рече човек , пофторно погрешно ќе биде сватен ......... а факт е дека сите се исте горе лист ....... фуј , фуј , фуј ......... бљак Изменето од МАРШАЛ - 25.Ноември.2009 во 16:45 |
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не ми се допаѓал ни порано, не ми се допаѓа ни сега.....
Иако лично сум ги гледал солзите во неговите очи, кога зборувал за патриотизам и за Македонија, секогаш сум имал чуство дека гледам во неискрен човек....
Почетник во политиката, да не речам дилетант, уште во самите почетоци високо отскокна во хиерархијата во својата партија и во државниот врв, направи премногу штета за време на војната, многу повеќе од што направи добро....
Ги познавам и него и Јохан....
Денеска, тој треба да е позади решетките во Хаг...а не Јохан
|
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а јас кога во една прилика реков дека треба да прави тулумби а не да се бави со политика , истиве плукачи тогаш очите ќе ми ги извадеа
Изменето од МАРШАЛ - 25.Ноември.2009 во 16:48 |
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тогаш беше големиот вмровец....а сега е сестра Љубе....
|
|||
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да се разбереме ..... сестра ЉУБА ......... војвода
Изменето од МАРШАЛ - 25.Ноември.2009 во 16:50 |
|||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А го пречекаа пораскошно и од братучедите Хунзи.....дури Николче му ја позајми и неговата "блинда".....како враќањето на големиот цар....а тој нив....
Изменето од Анастеа - 25.Ноември.2009 во 17:20 |
|||
|
|||
mungos80
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Немојте така за некој пак ќе си остани брат Љубе оти нашиот народ тешко сваќа
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ауууууууу .......... а тек циркузот со Хунзите на кои дури и земја во Охрид им подарија ........ а бе велам јас , не ни треба Медрано ... оставете го шарло на власт па ќе бидеме циркуз невиден Изменето од Анастеа - 25.Ноември.2009 во 17:21 |
|||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тешко, тешко....ова е како да го затвориле во шише со плутена тапа....и восок од горе...и така го закопале во земја.....Братот тукушто ја заврши политичката кариера....
|
|||
|
|||
mungos80
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Значи имаме добри Камермани веднаш да не наместат на прво место за слобода на медиумите.
Ама ме чуди оти А1 е нешто тивок. да не ги фатија со спуштени пантолони |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
аман што .... ова беше велемајсторски потег на мајсторите од кујната на шарло . прв од стоте чекори за преродба .......... нели тоа го најави и со летокот ? .........
|
|||
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |