|
Popust za clenovite na foto.idividi! |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
zokidream
Нов член Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да поставам едно прашање до Генел,имам фотоапарат Nikon Coolpix 5700 сензорот е расипан,а све друго нормално си функционира,па дали може да се поправи кај вас,односно да се замени таков сензор и која би била цената што ќе ме чини за поправка?
Изменето од zokidream - 07.Октомври.2009 во 22:29 |
|
Pero_DzULA
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 236 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
RefotM e serviser za NIKON ili prasaj vo PIX+, mislam deka sorabotuvaat so RefotM
|
|
NIKON D200 + AF-S NIKKOR 18-70mm 1:3.5-4.5G IF ED + AF NIKKOR 70-300mm 1:4-5.6 G + NIKKOR AF 50mm f/1.8D
|
|
mickeymkd
Сениор Регистриран: 03.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И да може да ти го сменат сензорот, незнам колку би ти се исплатело бидејки замената ке чини доста повеќе отколку вредноста на самиот апарат. |
|
Canon Powershot S90,Sony DSLR A700,Sony 18-70mm f3.5-5.6 DT,Sigma 10-20mm f4-5.6 EX DC,Sigma 17-70mm f2.8-4.5 DC, Tamron 90mm f2.8 SP AF Di,Minolta 70-210mm f4 AF,Minolta 50mm f1.7 AF,Sony HVL-F56AM.
|
|
GENEL CANON
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 03.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo,
Najdobro e da go donesete aparatot vo nasiot servis kako bi utvrdile sto e problemot pa ke vi dademe tocna cena. Konstatacijata na defekt ne se naplakja. Изменето од GENEL CANON - 08.Октомври.2009 во 10:32 |
|
GENEL doo
WEB: www.genel.com.mk E-mail: genel@genel.com.mk |
|
ivan_b
Нов член Регистриран: 30.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прашање за ГЕНЕЛ -
Која е цената на 5D Mark II? Дали таа што е рекламирана на веб страната? Изменето од ivan_b - 08.Октомври.2009 во 12:24 |
|
smole_mk
Група Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најпрво поздрав за досетливоста Генел,
Јас би ги замолил да ми објаснат подетално за гаранцијата, поточно дали интернационалната гаранција на Канон важи кај нив и ако не зашто не. А да, и сакам да прашам колку кошта 55-250 IS објектив, батерија за 450D, и доколку би правел замена кај вас да го дадам мојот 18-55 објектив за 17-85 колку од прилика би требало да доплатам? Изменето од smole_mk - 11.Октомври.2009 во 15:36 |
|
GENEL CANON
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 03.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo,
Vo vrska so garancijata. CANON od pred nekolku godini vo Evropa ne gi prifaka garanciite od USA,AZIA itn poradi zastita na pazaraot. Vo Makedonija ne vazat isto taka garanciite nadvor od EU. Dokolku imate garancija od EU ,istata ja prifakjame vo period od 1 godina od kupuvnajeto so uredno popolneta garancija i smetka. |
|
GENEL doo
|
smole_mk
Група Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала за одговорот,
деновиве би супер да ми одговорите и на другите прашања, поздрав и вака продолжете |
|
nalokin
Нов член Регистриран: 27.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo,
prasanje za genel.... pred nekoj den pominav od prodavnicata koja ja imate na plostad i za objektivot 10-22 mi kazaa cena od 69k i sitno. Cenata koja ja ima vo sosednive drzavi e okolu 590eu. Planirate da se priblizite so cenite ili da se setame po okolnive drzavi?! Interesno na vasiot web ne nudite objektivi za apsc... mozebi e vreme da go smenite i da go apdejtuvate... a isto.... za da ne tupime site so prasanjata... a kolku e ova...kolku e ona.... dajte eden cenovnik na foto oprema so site popusti i ddv pozdrav |
|
Марио
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se sl*gam vo gorenapishanovo. Na sajtot gledam edni ceni, vie mi kazuvate drugi, vo prodavnica treti... Dajte eden cenovnik za tela, objektivi i se ostalo i stavite go tuka i kraj. A druze izgleda kje treba da se shetame, ili da naracuvame od internet sto e najeftina varijanta. Ova cenive se neverojatni... |
|
GENEL CANON
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo vrska so cenovnicite.
Vo momentov se pravi elektronska prodavnica kade ke gi ima detalno site ceni za site proizvodi kako i za dodatna oprema ,taka da ke ve informirame nabrgu. Vo megjuvreme prakjate ni LP kako bi dobile konkretna ponuda za toa sto ve interesira. Pozdrav Изменето од GENEL CANON - 13.Октомври.2009 во 19:09 |
|
GENEL doo
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |