IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКА ФОТОГРАФИЈА 2009
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКА ФОТОГРАФИЈА 2009

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 17>
Автор
Порака
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2009 во 22:52
Што се однесува до мене, можам да ја примам, ама сепак крајниот збор ќе го има жирито.
Кон врв
fichot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 783
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fichot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2009 во 23:07
Фала за одговорот.

Вајда дека немам искуство со овој формат (изведен е, не беше таков оригиналот) па ја утнав работата во брзање.
Да не ризикувам, и онака има друга да го пополни местото. :D

поздрав.
Кон врв
Tegla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2007
Поени: 2213
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 00:50
Iskreno i jas si pomisliv deka 20x20 e dozvolen format, dodeka Bobi ne objavi deka 20x30 e minimum.

That is called grain. It is supposed to be there.
Кон врв
ladislav_king Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Септември.2009
Поени: 94
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladislav_king Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 09:58
Znaci vaka ..so dostojna poccit...kon tebe i toa sto ti go rabotis..tvojot uspeh e nesomneno golem...imas premnogu proekti...fotosesii....pozadi tebe....golem del od niv i sum gi videl....jas sum sepak fotograf koj pripaga na mladata generacija..seuste si go baram moeto mesto...imam zad sebe 2 grupni izlozbi i nekolku sorabotki vo pogled na komercijalna fotografija...zabeleskata bese mozebi premnogu surova...no mislam deka treba da se dade prostor na pomladite...a iskreno kako fotograf si prosecen...(ima razlika koa gledam tvoj proekti ili sesija na Darko Moraitov da receme) se somnevam vo tvoeto custvo za ocenka bez pristrasnost poradi funkcijata pred se.....znaete kako e se ebano vo ovaa drzava....dajte im prostor namladite...vkljucete gi vo nekoj organizacionen del...daj te im sansa da se pocustvuvaat kako da se del ....a ne gi marginalizirajte so egotripoi od tipot "ja iam ebeno i sea sum glaven".......poradi toa sto ke bidete iznenadeni kolku i mladive "imaat ebeno" ti teknue? .......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 10:55
Originally posted by ladislav_king ladislav_king напиша:

Znaci vaka ..so dostojna poccit...kon tebe i toa sto ti go rabotis..tvojot uspeh e nesomneno golem...imas premnogu proekti...fotosesii....pozadi tebe....golem del od niv i sum gi videl....jas sum sepak fotograf koj pripaga na mladata generacija..seuste si go baram moeto mesto...imam zad sebe 2 grupni izlozbi i nekolku sorabotki vo pogled na komercijalna fotografija...zabeleskata bese mozebi premnogu surova...no mislam deka treba da se dade prostor na pomladite...a iskreno kako fotograf si prosecen...(ima razlika koa gledam tvoj proekti ili sesija na Darko Moraitov da receme) se somnevam vo tvoeto custvo za ocenka bez pristrasnost poradi funkcijata pred se.....znaete kako e se ebano vo ovaa drzava....dajte im prostor namladite...vkljucete gi vo nekoj organizacionen del...daj te im sansa da se pocustvuvaat kako da se del ....a ne gi marginalizirajte so egotripoi od tipot "ja iam ebeno i sea sum glaven".......poradi toa sto ke bidete iznenadeni kolku i mladive "imaat ebeno" ti teknue? .......

Ova na mene se odnesuvase? Ili na kogo?
Кон врв
fichot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 783
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fichot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 11:14
Originally posted by Tegla Tegla напиша:

Ova na mene se odnesuvase? Ili na kogo?

Na Vlado Georgiev. Si propustil nekolku prethodni posta. :D
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 11:23
Odposle primetiv deka imalo nesto, pa bilo briseno od administratorite.
Shteta za seirot голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladislav_king Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 12:45
tegla imalo nesto...stav na eden fotograf..kon opstestvoto..no administratorite ocigledno ne razbiraat deka sekoj si ima pravo na svoe mislenje i mi fuknaa ban :)
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladislav_king Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 12:46
tegla a ti si mu ljut na opstestvoto ili?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 13:02

tegla a ti si mu ljut na opstestvoto ili?

Zosto da sum mu ljut na opstestvoto? Dolg muabet e ova. I ne mu e mestoto na ovoj forum намигнување

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladislav_king Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 13:18
prati sliki za dmf? i kolku ? a vecer u mc ke imas tvoi fotki?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 13:28

prati sliki za dmf? i kolku ? a vecer u mc ke imas tvoi fotki?

Ja nisto ne kazuvam. Pointeresno mi e koga igram konspirativno намигнување.

Aj seriozno. Kje donesam vecer moi fotki vo MS. Seuste se razmisluvam kolku i koi od printovite da donesam збунетост.
Кон врв
dimi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2005
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 15:41

vecer vo mala stanica moze da si pravite muabet za toa dali ajvarot se mesha od levo na desno ili od desno na levo.

temava e za Denovi na makedonska fotografija i nekomu moze da mu koristi za dobivanje na informacii za izlozbata, osobeno ako se resil da ucestvuva za prv pat.

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladislav_king Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 15:47
ajde dimi o.k site sto prijavile sliki i site sto se ljubiteli na fotografija vo sabota vo 10 casot vo dom na arm ke bide azuriranje na prijavenite fotografii od strana na zirito...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.