|
Lady Gaga |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | |
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на FB има и една група „ Боже врати ни го Тоше, еве ти го Слаткар“
|
|
LD Pistolero a.k.a Demolero
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лејди Гага ќе пее за Џејмс Бонд
Насловната музичка тема за новата авантура на британскиот таен агент James Bond 007, најверојатно ќе ја испее Lady Gaga.
Британскиот таблоид "Sun" објави дека продуцентите на најдолговечната филмска франшиза се многу заинтересирани насловната песна да ја изведи Stefani Germanotta, позната како Lady Gaga. |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малава сите почнаа да ја копираат...
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мадона мисли дека Лејди Гага е обична имитаторка
а јас мислам дека Мадона ревнува зошто Лејди Гага окупира тотално сите врвови во музиката
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лилааааа... najwubafka e!
грда е. озбилно. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GAGA UUUU GAGA, GAGA UUUU GAGA, GAGA UUUU GAGA...
Блага Петреска за оваа Лејди Гага е Синди Крафорд |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога е Гага и Петреска е блага
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересна ми е Гага
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште не знам дали е Гага, или е Гаго.
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може и Гого да излезе оди провери
Ама интересна ми е на моменти |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
schumi
Сениор Регистриран: 13.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Музиката е едно огромно бизнис поле. А моментално, женава покажува дека е страшно добар бизнисмен.
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |