IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Колку пријателите ви се навистина пријатели
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку пријателите ви се навистина пријатели

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 14>
Автор
Порака
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2009 во 00:20
Kolku ste vie prijateli na svoite prijateli ?..... Ete go odgovorot ....
Кон врв
kokomoko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2006
Поени: 1363
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2009 во 00:23
sekoe prijatelstvo vo pozadina nosi nesto so sebe ... (toa e obostrano)плазење
......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2009 во 00:24
Ne mesaj ocekuvanja so prijatelstvo - neli prijatelstvoto bi trebalo da e bezuslovno ? плазењеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2009 во 00:26
ne ... toa ti velam ... sekoe prijatelstvo e namerno ... koga togas ke vidis sto se krie pozadi toa prijatelstvo... ke ja ocenis licnosta koja se pretstavuva kako tvoj prijatel sto se ti smislil zad grb ... zatoa jas bi rekol ---- nema prijateli samo dobri poznanici 
......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2009 во 00:34
Postojat , postojat prijateli za da ti pokazat deka ima poloso i od neprijatelite .... голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2009 во 00:36
ejjjj ... ima edno cisto i iskreno prijatelstvo , koe ne znae da razocara,  a toa e detskata ljubov i detskoto prijatelstvo ...taka da ne mozeme da preseceme deka ne postoi vo celost prijatelstvoto... bi se zadrzal na tezata na cicko Aristotel deka najdobra e zlatnata sredina збунетост
......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2009 во 00:38
I decata ne se veke onaa sto nekogas bea ... moras da priznaes deka i nivnoto prijatelstvo lesno se kupuva ....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2009 во 00:42
da ... samo nekako me potseti na edna slucka so edni mali deca na koi otkako im kupiv sladoled me kanat na sekoja igra sto ja organiziraat --- me pokanija na rodenden (ne mi se veruva)... e sega kupiv prijatelstvo so sladoled ama premnogu nasmevki mi podarija zaeden sladoled 
......
Кон врв
Goran71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Ноември.2008
Поени: 99
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goran71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2009 во 02:53
Bilo nekogas toa sto se vika prijatelstvo, sega e se poretko, se e svrteno na komercijala.
Кон врв
Sho-Sana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2008
Поени: 2944
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sho-Sana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2009 во 12:20
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

едноставно, колку пријателите ви се всушност пријатели?

Доволно, т.е. онолку колку верувам дека можат да ми се пријатели.
А, знам кој колку може и за што може да ми е пријател.
Оти, не секој пријател е ист (т.е. за исто) пријател.

Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот,
- не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот.
Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2009 во 17:39
Само 1 единствен ми е вистински пријател,кој вреди за 10.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2009 во 23:20
Prijatel na prijatelite sum im kolku mislam deka sum im prijatel, a tie mi se prijateli kolku sto mislat deka mi se prijateli i problemot nastanuva koga ke svatime deka razlicno mislime
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2009 во 22:44
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Prijatel na prijatelite sum im kolku mislam deka sum im prijatel, a tie mi se prijateli kolku sto mislat deka mi se prijateli i problemot nastanuva koga ke svatime deka razlicno mislime
Eeee ova e dobro...taka nekako ispagjaголема%20насмевка
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2009 во 21:32
dobriot prijatel
treba da ima
golema dupka
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.