|
ЕВРОСОНГ 2009 |
Внеси реплика | страница <1 34567 30> |
Автор | |
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kakva vecer ejjj..za nikade..voditelite totalna sramota..Next Time..bravo sekoja cest za deckite be..pokazaa kako treba..razmrdaa na scenata,poso i onaka bea site ocajni..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Познати првите осум финалисти за Евросонг
Next Time, Ристо Самарџиев, Сленг, Проект Македонија, Даниел, Андријана Јаневска, Костадин Папа и Верче Пандиловска се првите осум финалисти на националниот Евросонг. Финалистите беа одбрани од жири во кое членуваа 12 познати имиња од културниот и јавниот живот во Македонија, а за учесниците се гласаше и по пат на телевоутинг. Еве го редоследот на првите осум финалисти: Второто евровизиско полуфинале ќе се одржи вечерва во 20:30 часот во Универзална Сала. За место во утрешното финалето ќе се борат 16 композоции, а само осумте најдобри ќе продолжат понатаму. |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи, пративме ПЕЈАЧИ неколку пати, ни дојдоа дома со моралната сатисфакција дека Евросонгот е политика, и добро сме се претставиле. Јас викам: ајде оваа година да не бараме глас, туку песна која ќе ги размрда олигофрените гледачи од западниот свет, а ќе им призвучи познато и на источњаците. Генгста оро звучи несериозно и "селски" бидејќи токму таква намена и има. А пак ќе се претставиме добро на македонските вечери со ајварче и сирење беровско, не се сомневам ич....само овој пат сакам и на сцена да рокаме! Ако ништо повеќе, таа европа на која "ментално мастурбираме" секоја година во месец мај кога е во прашање музиката барем, да и го дадеме она што ни го даваше таа досега: лимони И овци на сцена би дотерал да можам, ако тоа не се коси со пропозициите.
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spored mene ima nekoi od ovie 8 koi ne zasluzija..kako na primer Kostadin Papa,Verica Pandilovska,Sleng..ali toa e.. |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
слушнав дека Некст Тајм ќе идат на Евросонг,..изборот бил местен,..од ЏЏ и Елвир шиптарчето
Изменето од Командантица - 20.Февруари.2009 во 20:29 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
E...
Нов член Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sleng i Gangsta oro!!!!zakon!!!!
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не сакаш да речиш ќе одат? |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сега гледам..... ама.... на александар песнава некако..... не ми стои за евровизија
|
|
DjSpakY
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 10.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
4. Проект Македонија – Помалку наивно (12)
2. Ристо Самарџиев и Зоран Џорлев – 103 бели лебеди (19) eden od ovie mora da odi ako sakame da ima nesto poveke inace nisto |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се прашувам кој ја облекува оваа Андријана Јаневска
има ли огледало по дома или и ги кријат??? пример како убава жена може да се унакази додуша ни другите не беа кој знае што, ама Андријанаааа....... |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele lugjevo SITE se kako od crtan izlezeni, kako se bendisaa taka da se oblechat i nashminkat eden salam ne vidov
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако не победи Влатко Лозановски, дефинитивно веќе не гледам Евросонг
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дали тоа сега некој пееше динг динг донг донг ???
кој и да отиде, сеедно ќе ми биде... не дека нешто е посебно... навивам за ацко... ама и да не победи.... ватевер |
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кој е овој?!!!??!!? п.с. барем сите ќе ја наушат песната ринд динг донг |
|
Внеси реплика | страница <1 34567 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |