|
Целулит |
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Автор | |||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Porano odev na stimulacii i na tretmani so algi i za najmnogu deset dena teloto ne mozev da si go prepoznaam.Kaj mene takvite tretmani mnogu imaat efekt,no za zal kratkorocno.Za nekolku meseci povtorno treba da gi povtoruvam.So ogled na toa deka imam osetliva koza nemozam da si dozvolam mnogu da odam na stimulacii.Specijalnite kremi za celulit mnogu ne mi deluvaat.
Vo momentot praktikuvam vezbanje doma na staticen tocak so folii i sama posle si pravam masaza(gore-dole so dlankite,taka mi kazaa vo eden salon se razbival celulitot) so bilo kakov krem za telo i nemam problem,ima efekt i ne me kosta pari |
|||
~Live the life you love, love the life you live~
|
|||
picky
Сениор Регистриран: 03.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Леле, не ги правете муабетите уште отсеа, има време до лето
|
|||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Imam,ama ne pagjam u nesvest..sekoja zena ima celulit
pred odmor se machkam so krem od brshlen i ima efekt..
|
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Хрватско откритие: Вијагра во крема го уништува целулитот |
|
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A da udrime site edna vojnicka disciplina i malku restrikcija na hranata.............i sekojdnevno potenje so fizicki vezbi dopolneto so generalno cistenje po doma........so noken aktiven seks........sto mislite ??? Ke ostane celulitot???
Ma jok !!!....ima da se stopi za 2 nedeli..... Ama,stosot e sto site zenski se mrzi.......silni na usta samo na teren nigde gi nema ili gi ima cat-pat.......... Se cudam kako nekoj plakjat dosta golema suma pari odejki na nutricist za da i" se kaze da ne jade nisto ?? Ili.......Ve molam , krema sto za nekolku minuti ke ostrani "nesto" sto so meseci vnesuvame i sme mrzi vo vezbanje....... Pa komercijalnite reklami se u stvari tolku bezobrazni sto ne "dupat" vo zdrav mozok.......... A be aj !!! Neka kaze medicinski kako moze za nekolku minuti cela struktura da ja smeni na teloto........ taman rabota da e vistina !!! Ha!! ........pa nie sme za nikade!! ........ Ubavo ni se pravi........... ne celulit !!!.........nego opaska da ni porasne treba Znaete kade e greskata?? Vo drzavata !!..... Taa dozvoli da predmetot fizicko uste vo osnovno obrazovanije bide od nesoodveten ucitel , nastavnik, profesor....nemanje fiskulurnai sali.....e , od togas se vsaduva disciplinata za cenenje na fizicka aktivnost da ne recam sportot...maskite samoinicijativno ke udrat fudbal, a zenskite sto?? izigravat publika! I posle celulit!!!........ Pa da , toj ke se stvori uste vo pubertetot.........koga nemame soodvetna cirkulacija od nedvizenje, vezbanje i nesoodvetna ishrana bogata so pikatni hamburgeri i razni cipsovi dopolneto so alkohol ,cigari i neredovno spienje od nesredeniot noken zivot po kafici!! I posle ajdeeeeeeeeeee , ..........plakjaj razni kremovi i strucni soveti za sto??? Mladino razbudise.!!!..sportuvaj!!!.....i celulitot nema da go ima nikogas..... Изменето од bijonse1 - 04.Април.2009 во 15:06 |
|||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
semi
Нов член Регистриран: 01.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
prv pat slusham za kafeto mozda ke probam ama na SATWA gel protiv celulit go ima vo zegin i nee tolku skap okolu 550 den. dobar e i na rabota koristime a bogami treba i masaza moze sekoj dasi dozvoli barem satva 500g.ima
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се соласувам со вас..иам и ја малце па не планирам да се фрлам наместо да го трошиме времето на жалење можеме да пробаме нешто што ќе ни користи,со цел да го намалиме нели..кај секоја жена тоа е различно,кај некоја кремите делуваат позитивно,кај некоја спортувањето и исхраната,кај некоја масажите,а пак кај некоја комбинација од сето тоа..во секој случај вреди се да се проба,не е со штетен ефект. |
|||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SRCKA ja bi ti rekla zemi si gel od brslen voopsto ne e skap a e top za brzo da se resi toj problem.
|
|||
|
|||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SE CUDAM KAKO SE TRPAT SO CELULIT........100KG EJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ...SVINSKO MESO
|
|||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ti nemas moon?
|
|||
|
|||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
samo skromni 55 kg....na nekoja visina od 165sm
Изменето од *moon* - 02.Мај.2009 во 21:01 |
|||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sestra mi ima 58 kila i ima celulit dva pati poveke od mene. tezinata nema vrska so mastite. samo prost coek moze da mislid eka ako e slab ke nema celulit i masnotilak (salo). jas na moi 60 kila na visina 171 cm sum bombona so muskuli.
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |