IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Како се чувствувате денес среќни/тажни
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како се чувствувате денес среќни/тажни

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 959>
Автор
Порака
Zoki_S Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 2757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoki_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2005 во 13:16
КАКО ЗАБУШАВАМЕ

ЈА ИМАВ ПРОБЛЕМИ СО КОМПЈ.
АМА ЈА ОПРАИВМЕ
АМА ДЕНЕС ПАК НЕ СЕ ЧУСТВУВАМ ОК
МРАЗАМ КОГА СУМ ВАКОВ
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2005 во 13:17

Originally posted by Zoki_S Zoki_S напиша:

ЗДР.
АЈ ЛЕЛЕЕЕ НА КОГО КЕ МУ БИДЕ РОДЕНДЕН УШТЕ МАЛКУ ....

MENE, MENE ZOKI, MENE!!! AMA MOLIM TE NE KAZVI NA NIKOGO....ZA DA OSTANIT POJKE TORTA....

Кон врв
Zoki_S Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 2757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoki_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2005 во 13:24
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

ЗДР. АЈ ЛЕЛЕЕЕ НА КОГО КЕ МУ БИДЕ РОДЕНДЕН УШТЕ МАЛКУ ....

MENE, MENE ZOKI, MENE!!! AMA MOLIM TE NE KAZVI NA NIKOGO....ZA DA OSTANIT POJKE TORTA....

ДОГОВОРЕНО
АМА ЗА МЕНЕ НАЈ ГОЛЕМОТО
НЕЛИ

А ЈАС КАКВО ТОБЛЕРОНЕ КЕ ДОНЕСАААААМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2005 во 13:40

ЗДР. АЈ ЛЕЛЕЕЕ НА КОГО КЕ МУ БИДЕ РОДЕНДЕН УШТЕ МАЛКУ ....

ДОГОВОРЕНО
АМА ЗА МЕНЕ НАЈ ГОЛЕМОТО
НЕЛИ

А ЈАС КАКВО ТОБЛЕРОНЕ КЕ ДОНЕСАААААМ

pa gledas....jas samo tebe ti kazvam (vie drugite ne citajte )  i normalno deka kje ti dadam edno goooolemo parce torta...:-)))

Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2005 во 20:15
So be nema torta???? a ja izvaam patikana ce ti kazam uboo
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2005 во 23:42

epa aj da ti dadam torta, ziti se kaj kje ti odi tortata....neli se cuvstvuvas prekrasno kako duh...ama duhovite ne jadat torta.... taka da....

zalam.....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2005 во 11:16

very very very very very.....HAPPY!!!

so isklucok na toa sto utre pravam dva testa i imam dve ispituvanja....

ako, kako i da e I'm veeeeeeeeerrrrrrrrryyyyyyyy Happy!!!!

Кон врв
Barbika Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Macedonia
Поени: 860
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Barbika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2005 во 13:10
Neka ti e so sreka Alekta,Jas sum denes mnogu zadovolna i srekna,dobiv prekrasni fotografii od zatemnuvanje na sonceto,a toa mnogu me ispolni!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2005 во 13:11

Originally posted by Barbika Barbika напиша:

Neka ti e so sreka Alekta,Jas sum denes mnogu zadovolna i srekna,dobiv prekrasni fotografii od zatemnuvanje na sonceto,a toa mnogu me ispolni!

barbiko!!! aj prati nesto!!!! i jas sakam fotografii od zatemnuvanjeto...zato so nisto ne vidov...:-))

Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2005 во 13:16
Jas sum prekrasno raspolozena i site ve gushkam za da ve prefati i vas....ako ne ste raspolozeni..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2005 во 13:22

za natalija

jas sum seuste ubavo raspolozena...iako ucam matematika...i ne e bas taka lesno.... ama nema vrska kje naucam

Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2005 во 13:31
ETE optimitsticko raspolozenieee...ova od gushkata moja ke da e...
Кон врв
CANA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Август.2005
Поени: 226
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CANA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2005 во 13:34
 tazna sum go nema kafka
PTICA
Кон врв
Barbika Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Macedonia
Поени: 860
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Barbika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2005 во 13:37

Originally posted by Barbika Barbika напиша:

barbiko!!! aj prati nesto!!!! i jas sakam fotografii od zatemnuvanjeto...zato so nisto ne vidov...:-))

Odi na Тема: Eklipsa na sonce ostavi tvoj e-mail i sigurna sum deka deckite koi sto se zanimavaat so toj tip na fotki ke ti odgovorat i ne tebe!Temata se naoga vo opstata tema Fotografija!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 959>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.