![]() |
|
Kласична музика |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Автор | |
sweet esc. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja pocituvam ama retko ja slusam,mnogu retko
![]() |
|
![]() |
|
Biotix ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Бетвоен и Моцарт како јинг и јанг ми се
![]() |
|
![]() |
|
JoeyTribbiani ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() Регистриран: 05.Септември.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 23 |
Andre Rieu Car!!!!!!!!!!!!!Go vrati valcerot vo moda, go vrati Johann Strauss vo zivot.
Imam doma 4 DVD od nego, i se trudam da gi soberam site.
Preporacuvam "Auf Schonbrunn".
Samo da ja slusnite The Blue Danube, ili Radezky March, srceto ke vi zaigra.Andre e genie.
|
|
![]() |
|
tagar ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
klasichna musika e najdobra musika za opustanje posebno ariite vo izvedba na Marija Kalas
|
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Класична музика ни сакам ни слушам....
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
dejanpp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
klasika da moze
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
slusham kalisika chat-pat me opushta
![]() |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Ја видов темава и ми се прислуша класична музика
![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Не слушам многу класична музика, но кога слушам тоа е музиката на Bedrich Smetana...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
слушам да..................Apocalyptica
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
slusham Rodrigo,
a baram Todor Skalovski Makedonski triptih, ako go ima nekoj da mi go preprati ![]() |
|
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.......ja obozavam .....ustvari nema muzika sto ne ja sakam ,no sepak klasikate e .....klasika..
![]() ![]() Mozart - Requiem - Lacrimosa
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
......eve uzivajte vo uste nesto prekrasno
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |