IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Бермудски триаголник
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бермудски триаголник

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 14>
Автор
Порака
White Eagle Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 182
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај White Eagle Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2006 во 22:31

То ни е луѓе кога живееме во Македонија.Сите вести каснат едно 10 години пред да ги дознајме.Бермутскиот триаголник беше мистерија до пред 30 години кога се загинуваа авионите,заради лошото време што владее околу Бермутските острови.Сега со измислувањето на GPS поке авионите не исчезнуват и со тоа мистеријата е решена.Ниту вонземјани,енергии ниту други глупости

Изменето од White Eagle
Ако ти е лошо ич не се грижи,утре ќе биде полошо.

Ако си среќен ич не се сеќирај,ќе помине.
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2006 во 15:00
а ние??? кога ќе не решат нас??? па и ние сме мистерија  ене види ја онаа јоки, посклеротичо девојче не сум видел  работата е шо нема научник кој би се нафатил да ја лекува  посложена и од триаголникон мајке ми  чудо од женско ауууу
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2006 во 17:50

Originally posted by Ghost Ghost напиша:

à íèå??? êîãà å íå ðåøàò íàñ??? ïà è íèå ñìå ìèñòåðè¼à  åíå âèäè ¼à îíàà ¼îêè, ïîñêëåðîòè ÷î äåâî¼÷å íå ñóì âèäåë  ðàáîòàòà å øî íåìà íàó÷íèê êî¼ áè ñå íàôàòèë äà ¼à ëåêóâà  ïîñëîæåíà è îä òðèàãîëíèê îí ìà¼êå ìè  ÷óäî îä æåíñêî àóóóó

misteriiiii.....

ne mi se vervit so me napraj...vampir, aj ubo...misterija medicinska...pa stvarno ne si...pijan

...da ne go slusate...mamit...lazov eden....pa posle joki bila lazoviste...se dogovorivme nie...ke go sredime ova na sud

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2006 во 01:59
ааааааааааа нема суд, многу пари зема а пак не средува ко шо треба  башка со комшото се тужам еве веќе две години за една свиња, и никако да дојме на ред ние еј ц  ц  ц   него ти кажи ми мене, оти лажеш бреееееееееееееееее склерозо низаедна???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2006 во 02:01
ma prestani da vregas... po sevo ova ni svinji ni kokoski ne me razubedvet za sudot...ama so mene ne 2 tuku 10 ke terame da znajs...skleroza, ama tvrdoglava
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2006 во 02:12
богами склероза, немој се тврдоглава...  уствари.... ај бре и тврдоглава ко камен
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2006 во 02:19
oooooooooooo...pa jas sum gorda na mojata skleroza...mozam da go nerviram ghost
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2006 во 02:32
духот нервозен????  абре ти стварно имаш склероза еј
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2006 во 02:37
sega otkri...?
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2006 во 02:44

не  али бев културен де

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2006 во 02:48
da....da....i sega site doznaja...i za kultura mi zborvis posle...?!
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2006 во 19:38
али па јоки бее, јас сум невин
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2006 во 22:35
добро победи неви...беше ама...така...за каква невиност зборвиш денес...до вчера...ај да речам, ама денес...NO WAY
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 02:03
ехеххехееееее, зашо вака сеа?????? колку испи јоки???? невина си и ти милаа??? 
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.