|
Франција ја поддржува Атина во спорот со Скопје |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
Blue Magic
Група Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Православен Македонец сум и тие не се торбеши туку Македонци муслимани. Торбеш е збор од српската кујна исто како и егејци, а само со една цел, да се разделат македонците за потоа полесно да се асимилираат.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E не се егејци јужни македонци се нели?Истото и ја го викав за "босанците" дека се измислена работа али јебига.
Изменето од Царевић - 20.Септември.2008 во 19:53 |
|
Blue Magic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нели ке си одеше. Ај побрзо оти сакаме да проветриме. Нешто многу ми смрди на шливка и расол.
|
|
majmunce
Сениор Регистриран: 13.Септември.2008 Локација: Somalia Статус: Офлајн Поени: 154 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blue magic јас 100% се согласувам со се што рече! со српскава дијаспора најдобро не се расправај, тие секогаш се во “право„ знаеш. нив мозок не им доаѓа. сега и војводина ќе им се дели, ама тие пак се супериорна раса. ој пустите тие со Русија под рака
|
|
не се плашам, стори се чучулига
|
|
Blue Magic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој ги е*и. Време е да научат кај им е местото. Само не знам што ова модераторите толку ги толерираат. Да беа Албанци или Б,лгарчета сто пати ќе беа банирани.
|
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=miroslav_g8]a koga velis deka so kosovarite nikoj ne saka da zivee zaedno , tuka si sosema vo pravo ... duri ni Makedonskite albanci od sarplaninskite sela koi za vreme na voenata kriza i teroristickiot atak vrz Makedonskata drzava od strana na kosovarite a potpomognati od nekoi vnatresni strukturi , cje ti posvedocat deka najgolemiot zlocin vrz niv go izvrsile tokmu tie ... kosovarite [/QUOTe
sesto moze da slusa covek od vas srbite
ne rekol za gjabe ivo andric deka ako si srbin mora da znaes da lazes
site imate eden mentalitet,samo znaete da lazete,a posle potpirajki se na taa laga sakate da gradite istorija i drzava
a samo neka se krenat ungarcite..ke vi dojde krajot
togas balkanot ke moze da si zivee na mir
|
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не пцујам,пишувам на македонски не ме банираат Изменето од Царевић - 20.Септември.2008 во 22:49 |
|
majmunce
Сениор Регистриран: 13.Септември.2008 Локација: Somalia Статус: Офлајн Поени: 154 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па веројатно ги излажале модераторите дека се браќа!
|
|
|
|
Blue Magic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе чудна работа... кога им треба нешто браќа сме а од друга страна 99% од нив го подржуваат Вранишковски. Само се заебале тука малку пошто тој игра за пари и не им кажал дека е влав
|
|
majmunce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
србите го подржуваат вранишковски, грција ќе гради грчки цркви во македонија преку вранишковски, охоооо орце опа иха
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |