|
Антонио Милошоски |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
poantipatichno neshto, ( posle onoj apdalon impecilen....toj e na prvo mesto !)....ne sum "sretnal" tuka!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Интересно, Шпиц го остави на цедило
Ивановски ги презентираше документите - отказното решение и тужбата од Милошоски кои имаат ист датум 12 март 2010 година. Според Ивановски, во "Шпиц" го подготвиле решението за отказ истиот ден кога дознале за тужбата. Ивинувањето сепак покажува дека Милошовски е човек Кога го контактиравме адвокатот на Милошоски Златко Колевски, ни рече дека ако Ивановски се извини, тужителот е подготвен да ја повлече тужбата. "Целта на тужбата беше вистината, а не да се добие материјална корист. Министерот сака само да се тргне оваа неоснована информација која негативно влијае врз честа и угледот на Милошоски и на неговото семејство. Ако тужениот се извини, ние ќе ја повлечеме тужбата", вели Колевски. Добив тужба од Милошоски, па ме отпуштија |
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не го бива за работата која му е доверена, а и нема харизма , премногу е инструиран од партиските моќници и не смее честопати да изнесува свои ставови.Така мене ми се чини.Затоа е премногу безличен - нешто како претседателот ни.
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=72810102451&id=9&setIzdanie=22045
Шефот на дипломатијата Антонио Милошоски по состанокот изјави дека Македонија ќе продолжи конструктивно да учествува во преговорите за името со Грција. На прашање како го коментира фактот што Исланд ќе почне преговори со ЕУ пред Македонија, Милошоски одговори дека оваа држава е среќна со соседите што ги има. koi sa sosedite na Iceland be |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дај но боже морееее
Најблиски прекуморски соседи: Гренланд, Норвешка, Фарските Острови и Шкотска. Исланд - Википедија |
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како ли ги третираат ваквите изјави неговите колеги од Европа..?.Не можеш да ги бираш соседите...треба да гаиш добри односи...навредите носат нови навреди ...и се така...до когаш???Тоа треба да го знае министерооооо.
|
||
|
||
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Слика има-тон НЕМА=Антонио Милошоски.
|
||
Кој бара ќе најде.
|
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A koga k'e nemame sosedi?
|
||
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Поедноставено кажано нели...му ФАЛИ(т) петокрака..хаха..на челото
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кои тоа негови „колеги„..посочи на кои ТИ мислиш...
Да „гаиш„ велиш односи...например како со кои=посочи+објасни... како:
-грците....да им (го) лижеме газот нон-стоп...и за се..„мудра„ политика!?
-со србите..да им ја вратиме назад „бановината ...„нивна„?
-со „западњаците„...што уште права им недостасуваат..(за) да да (им се) даде (до последна точка и запирка)!?
-НАВРЕДИ велиш ...носеле навреди :
Дали зборот МАКЕДОНИЈА велиш (бил) е навредлив за некој си копук наш сосед.. ииии (за марсовци+грци)...или биди (по)ЈАСЕН!
И до кога(ш) ...велиш знаел (само) министерот...
Јас велам и ЈАС ЗНАМ до кога(ш)...
ВЕЧНО така ќе биде...
Изменето од Анастеа - 30.Јули.2010 во 01:13 |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе му фали за фалење многу! Основно му фали најсветлата звезда во нашиот систем ЗВЕЗДАТА СОНЦЕ за да му го осветли патот - оти со диоптерот не му се гледа баш најдобро, па НЕГАТИВНИТЕ критики ги прочитува како ГОЛЕМ УСПЕХ!!!! |
||
Кој бара ќе најде.
|
||
lilica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Штом еден министер не работи за доброто на држаавта, тој е против неа!А нашиов М.А. не само што неуспеа да се избори да добиеме статус на кандидат за ЕУ, туку се радува дека и опозицијата е опомената за тоа.
А зошто тој А.М. дозволил да му направи опозицијата такво нешто, да го попречува во чесните намери на патот кон ЕУ, и кон оставарувањето на реформите и т.н.!!!!!!!! Ако има знаење, нека ја оневозможи опозицијата да го попречува во извршувањето на неговата должност - да не припои во ЕУ!Ако неможе да се бори со СДСМ - нека испари! |
||
Кој бара ќе најде.
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да не заборави да спомнеш некој од соседите (чиј што јазик го зборува и Милошоски)? |
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам дека Бугарскиот го зборува одлично!. |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |