IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - ПЕИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПЕИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 15>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 16:45
pa da de ... i jas dadov pojasnuvanje zosto e toa taka ... so jazikot ... inaku , kakov entitet ste ? ..... ili se uste se nemate dogovoreno na sostanok vo " bela voda " , esti mojke ?
Кон врв
Samovila Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 07.Март.2008
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Samovila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 16:47
svoja na svoeto ... ajde dobro jazikot ke go zaboravime ednas ...
no kazi mi kade mozam nesto istoricko da procitam za torbesite?
Кон врв
Samovila Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 07.Март.2008
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Samovila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 16:48
xxll ... Turci se znae deka se Turci, imaat i svoja istorija, svoj jatik itn
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 16:48

Povtorno opomenuvam za istata rabota!!!

Diskutirajte na temata a ne sto i koj se torbesh*te!

Na taa tema na drug podforum moze da diskutirate!!!

Pozdrav i ocekuvam da se drzite do temata inaku ke sledat sankcii!!!
Кон врв
svoja na svoeto Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svoja na svoeto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 16:56
Originally posted by moira moira напиша:

Povtorno opomenuvam za istata rabota!!!

Diskutirajte na temata a ne sto i koj se torbesh*te!

Na taa tema na drug podforum moze da diskutirate!!!

Pozdrav i ocekuvam da se drzite do temata inaku ke sledat sankcii!!!

se izvinuvam...nema da prodolzam ponataka so komentari no moram edno da pojasnam
PEI NE E PARTIJA NA NOV ENTITET VO DRZAVAVA
Nie od pamtivek sme tbile tuka, po golemite preselbi...
a PEI e patja koja ima ogromen broj privrzanici i ogromen broj aktivisti i clenovi koi se TURCI, ALBANCI, BOSHNJACI, MAKEDONCI, VLASI, ROMI... no ima i takvi koi se custvuvaat kako TORBESI, jas neznam sto ima loso vo toa! Pa od ko pomaetam za sebe i na uciliste i na fakultet, i na magisterski studii sekogas sum bila torbesa pa sto, zarem nemam pravo da bidam ona sto se custvuvam i ona sto sakam da sum!
A PEI E GRAGANSKA PATIJA OTVORENA ZA SITE NA KOI IM SE DOPANA NASATA PROGRAMA KOJ POCNUVAME DA JA REALIZIRAME
ne e tocno deka pei e partija zamo za vakvi ili takvi
otvorete na www.pei.org.mk, razgledajte gi marem malce listite pa ke videte deka sekakvi luge ni se lenovi, deka sekakvi luge imavme na listi i deka imame poddrska od site
blagodaram
i pozdravce
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 17:00
a samo da prasam??
zadolzitelno e da stanes clen na pei ako ucis na FON?!?!?
zosto poznavam mnogu luge koi do sredno bea aktivisti na podmladokot na SDSM, pravea i zurki, delea materijali i sto uste ne, a koga se zapisaa na FON i koga veke pocna da se siri taa vasa partija, MORAA bukvalno MORAA da stanat aktivisti na pei!?!?!
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svoja na svoeto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 17:12
Originally posted by blackeye blackeye напиша:

a samo da prasam??

zosto poznavam mnogu luge koi do sredno bea aktivisti na podmladokot na SDSM, pravea i zurki, delea materijali i sto uste ne, a koga se zapisaa na FON i koga veke pocna da se siri taa vasa partija, MORAA bukvalno MORAA da stanat aktivisti na pei!?!?!

taa verzija ke ja ostavis za nekoj drug zatoa sto sekoj eden covek ima pravo na izbor, izborot od sekoj eden od nas e licno nas....ako nekoi nekogas bile aktivisti na sdsm i stanale aktivisti na pei toa e zatoa sto taka sami odlucije, jas ti garantiram deka nikoj ama apsolutno nikoj ne e prisilno vo partijava, deka sekoj eden clen koga potpolnuva pristapnica i clenska kniska ne e prisilen da go napravi toa! Jas tvrdam deka e informacijava sto ja proklamiras ne e vistinita zatoa sto sekoj ima prava koi nikoj nemoze da mu gi uskrati, i sekoj eden glasa tajno, taka da ne sirete dezinformacii deka FON e partiski unierzitet koj gi psisiluva studenstite na ova ili na ona! Strudentite se polnoletni luge koi mozat da pravat sto sakaat i nikoj ne moze da gi preci vo toa!
Jas ne sum studirala na fon, studirav na drug univerzitet pa eve sum i zasekogas ke bidam edna od najgolemite aktivisti na PEI, zatoa sto veruvam vo Canoski, Veruvam vo iskrenata idea da mu se pomogne na nardodot, veruvam vo ideata deka RM ako ima politicari koi imaat dovolno pari i nemara da kradat od drzavata deka najposle i ovaa drzava ke trgne napred!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 17:18
Originally posted by svoja na svoeto svoja na svoeto напиша:

a samo da prasam??

zosto poznavam mnogu luge koi do sredno bea aktivisti na podmladokot na SDSM, pravea i zurki, delea materijali i sto uste ne, a koga se zapisaa na FON i koga veke pocna da se siri taa vasa partija, MORAA bukvalno MORAA da stanat aktivisti na pei!?!?!

taa verzija ke ja ostavis za nekoj drug zatoa sto sekoj eden covek ima pravo na izbor, izborot od sekoj eden od nas e licno nas....ako nekoi nekogas bile aktivisti na sdsm i stanale aktivisti na pei toa e zatoa sto taka sami odlucije, jas ti garantiram deka nikoj ama apsolutno nikoj ne e prisilno vo partijava, deka sekoj eden clen koga potpolnuva pristapnica i clenska kniska ne e prisilen da go napravi toa! Jas tvrdam deka e informacijava sto ja proklamiras ne e vistinita zatoa sto sekoj ima prava koi nikoj nemoze da mu gi uskrati, i sekoj eden glasa tajno, taka da ne sirete dezinformacii deka FON e partiski unierzitet koj gi psisiluva studenstite na ova ili na ona! Strudentite se polnoletni luge koi mozat da pravat sto sakaat i nikoj ne moze da gi preci vo toa!
Jas ne sum studirala na fon, studirav na drug univerzitet pa eve sum i zasekogas ke bidam edna od najgolemite aktivisti na PEI, zatoa sto veruvam vo Canoski, Veruvam vo iskrenata idea da mu se pomogne na nardodot, veruvam vo ideata deka RM ako ima politicari koi imaat dovolno pari i nemara da kradat od drzavata deka najposle i ovaa drzava ke trgne napred!!!
devojko, jas ne se mesam vo tovite veruvanja...vo sto sakas veruvaj mene toa ne me interesira...samo nemoj tolku ODGOVORNO da tvrdis deka nekoj tuku taka pominal vo taa vasa partija!!!!i ustvari znaeme nie kako odat rabotite...ne treba ti da mi objasnuvas, ok?!?!jas tie luge gi poznavam licno i znam zosto i kako vlegle vo partijata!!!!!
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svoja na svoeto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 17:21

a samo da prasam??

taa verzija ke ja ostavis za nekoj drug zatoa sto sekoj eden covek ima pravo na izbor, izborot od sekoj eden od nas e licno nas....ako nekoi nekogas bile aktivisti na sdsm i stanale aktivisti na pei toa e zatoa sto taka sami odlucije, jas ti garantiram deka nikoj ama apsolutno nikoj ne e prisilno vo partijava, deka sekoj eden clen koga potpolnuva pristapnica i clenska kniska ne e prisilen da go napravi toa! Jas tvrdam deka e informacijava sto ja proklamiras ne e vistinita zatoa sto sekoj ima prava koi nikoj nemoze da mu gi uskrati, i sekoj eden glasa tajno, taka da ne sirete dezinformacii deka FON e partiski unierzitet koj gi psisiluva studenstite na ova ili na ona! Strudentite se polnoletni luge koi mozat da pravat sto sakaat i nikoj ne moze da gi preci vo toa! Jas ne sum studirala na fon, studirav na drug univerzitet pa eve sum i zasekogas ke bidam edna od najgolemite aktivisti na PEI, zatoa sto veruvam vo Canoski, Veruvam vo iskrenata idea da mu se pomogne na nardodot, veruvam vo ideata deka RM ako ima politicari koi imaat dovolno pari i nemara da kradat od drzavata deka najposle i ovaa drzava ke trgne napred!!!

devojko, jas ne se mesam vo tovite veruvanja...vo sto sakas veruvaj mene toa ne me interesira...samo nemoj tolku ODGOVORNO da tvrdis deka nekoj tuku taka pominal vo taa vasa partija!!!!i ustvari znaeme nie kako odat rabotite...ne treba ti da mi objasnuvas, ok?!?!jas tie luge gi poznavam licno i znam zosto i kako vlegle vo partijata!!!!!

eve jas povtorno odgovorno ti tvrdam deka barem vo nasata partija nema nisto PRISILNO....a ti sakas veruvaj sakas neveruvaj, toa e tvoe pravo
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svoja na svoeto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 17:23
[QUOTE=blackeye] [QUOTE=svoja na svoeto] [QUOTE=blackeye] a samo da prasam??

ako gi poznavas lugeto ke znaes deka stvarno se navistina fini i deka ne bi napravile nisto so sila!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 17:29

[QUOTE=blackeye] [QUOTE=svoja na svoeto] [QUOTE=blackeye] a samo da prasam??

ako gi poznavas lugeto ke znaes deka stvarno se navistina fini i deka ne bi napravile nisto so sila!
molim te!!!!ма%20ајде
malku pocna da gi mesas rabotive....
jas gi znam kakvi se, lugeto se ok...ali  toa sto morase da go napravat go napravija!!
ke vidam posle nivnoto diplomiranje....moze togas da diskutirame???
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svoja na svoeto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 17:38
sekoj ima pravo da pripaga na koja saka politicka opcija! i sekoj moze da premine od edna vo druga patija, koga ne im e stram na golemite politicari zosto da im e stram na srednoskolci koi so zapisuvanjeto na fakultet sozdrevaat kako licnosti!
Negledam nisto loso vo toa
pozdravce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 17:42

sekoj ima pravo da pripaga na koja saka politicka opcija! i sekoj moze da premine od edna vo druga patija, koga ne im e stram na golemite politicari zosto da im e stram na srednoskolci koi so zapisuvanjeto na fakultet sozdrevaat kako licnosti!
pozdravce
abe ne gledam i jas...ako preminuvanjeto e od svoi licni pricini...
ama ako e poinaku....stram da mu e!!!
pozdrav i do tebe...i se najdobro
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
trebo.r.a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јануари.2008
Поени: 356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trebo.r.a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 17:51

pozdravce

Точно така сестро.Секој има право да припаѓа на која сака политичка опција,ама НИЕ ТОРБЕШИТЕ ПРИПАЃАМЕ НА ПЕИ!

ИншАллах брзо ќе дојде времето кога ќе си имаме место и во Уставот,зошто ние не се чувствуваме никако поинаку ( а најмалку македонци ) ние сме биле и ќе си останеме ТОРБЕШИ.

А за ПЕИ, бравоооооо,Цаноски пак е во парламентот.Тоа е доволен показател нашиот сој кого си избира.

Селам сестро.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,469 секунди.