|
Рубикова Коцка |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
cafe
Група Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a pa da cistis oris so bokserski rakavici a komadnantke
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas ne uspeav da ja resam
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прв пат со Рубиковата коцка се сретнав во 1981 година. Во 1982 ја местев, ама на доста тежок начин. Потоа најдов алгоритми,и ја местев за 2-3 минути.
Сега при рака имам коцка 4х4 ама уште не сум ја наместил. Уште е во фаза на проучување. Изменето од Паланчански - 28.Август.2014 во 09:59 |
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам да ги решам сите 6 страни... одамна не сум ја местел, 2-3 страни можеби би можел...
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ednash uspeav da ja namestam, izgleda po greshka
Od toj den strasho mnogu me nervira, mi stoi doma ama ne ja dopiram! |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја местев јас, и' го фатив редот... Ама одамна не ми текнало да си поиграм со неа, треба да си ја најдам пак. Колку да проверам да не сум р'ѓосала |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И 4х4х4 е победена. 5х5х5 уште не најдов да купам. Во Србија се околу 15 евра...
|
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рубикова коцка 3x3 ја решавам за неколку минути, немам мерено, а 4x4 уште учам
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Паланчански
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Конечно ми пристигна 5х5х5. Засега само ја гледам, уште не сум почнал да ја местам (разместувам).
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |