![]() |
|
Кога би биле дух, што би направиле? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 11> |
Автор | |
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ќе одам до неколку Министерства и би потпишала неколку закони со кои би се отвориле повеќе работни места.
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
ќе им правам спрепки на сите лоши луѓе
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
bi go izbrkala ovoj sto e prisuten ko senka kaj mene i so mene prisutniov i vo toalet
![]() ![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
би ги дознал сите валкани тајни за моите професори/ки и би ги уценувал за 10-ки
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Bi im otisla doma na mnogumina sto gi znam za da cujam sto stvarno mislat za mene i kolku me ogovaraat,a posle sto sleduva eeeeeee..
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
bi videla i doznala kolku losi luge ima
![]() |
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
BI Ja GLEDAL KOMSIKATA KAKO SE BANA VO KADA
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
I bi i se ponudil Da i go istrijam grbot .
Ali steta duh sum nema da mozam da ja dopram ![]() |
|
![]() |
|
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
UFFFFFFFF...Mnogu raboti..Bi odela na site profesori ``sto mnogu gi sakam``i bi gi vadela od koza sekoja vecer
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma bi go krenal celo malo na noze .
Ima site komsii od mene da gi napunak GAKITE ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
ќе влезам во неговото мозоче, и ќе го разоткријам
![]() Изменето од mrzla - 03.Февруари.2009 во 16:42 |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ne razotkrijuvam nikogo...samo bi
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
bi im gi ispolnila zelbite na site koj sto saka
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |