![]() |
|
Кадрава или права коса? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 10> |
Автор | |
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Права и малку виткана
|
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Виткана,ама не премногу(не во спирали)
![]() |
|
![]() |
|
vrapce ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 30 |
se razbira prava
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
prava
![]() |
|
![]() |
|
elen4e-eli ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Имам прекрасна права коса и за ништо на светот не би ја менувала. Исто така понекогаш сакам да ја искршам со пегла она другото го оставам на мајката природа што прекрасно ми ја извајала косата
![]() ![]() ![]() |
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Преферирам права.
|
|
![]() |
|
maki_seker4e ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
iam prava kosa a ja obozavam vitkanaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Imam vitkana kosa i site mi ja bendisuvat - osven jas. Porano mnogu ja peglav kosata ali sea a ostaviv takva kako sto e.
|
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Posto imam vitkana kosa i ne ja sakam ,zatoa perferiram prava kosa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
Јас имам ПРАВА коса, а тоа дали кадрава или права, зависи од самиот човек, и од вкусот, кај некои луѓе навистина им стои ПРЕКРАСНО кадрава и малце права коса, а пак на некои им стои права... така да тоа зависи само од човекот и од вкусот.
|
|
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
многу ми е интересно, кога гледам луѓе што имаат права коса, да сакаат виткана... и обратно, луѓе со виткана сакаат права...
![]() мојата кога ми беше подолга ми се виткаше, не можев да ја средам дури... сега и да не ја испеглам... не се ни познава... ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
SAKAM PRAVA KOSA A MOJATA SAMA SE VITKA ...PAFFFFFFFFFF
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Sekogas i maskoto a i zenskoto go posakuvaat sprotivnoto...
taka i so kosata.............ako si brineta sakas da bides plavusa i obratno.......ako imas prava kosa sakas prirodno vitkana ......pa vo denesno vreme so kozmeticki preparati sekoj moze da bide razlicen sekojdnevno.....eden den prava kosa , drugiot den vitkana ...........tretiot den nularica .....cetvrtiot den perika.......do nedoglednost ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vendi ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 17 |
vo cela kosa nemam dva prameni isti eden vitkan eden prav druk nakrsen...
![]() Изменето од vendi - 09.Јануари.2009 во 00:08 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |