|
Принципи и нивно кршење |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | |||
lpartik
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ТОА Е СТУДЕНО И НЕИСКРЕНО, МАТЕМАТИЧКО ОБЈАСНУВАЊЕ.
ЈАС ИМАВ КОНКРЕТНИ ПРИМЕРИ. КОЈЗНАЕ- МОЖЕБИ ВИЕ ТАКА СЕ ОДНЕСУВАТЕ И ВО РЕАЛНИОТ ЖИВОТ... ЖИВИОТ ЖИВОТ Е ПОЛН СО ЕМОЦИИ, ПОКРАЈ СООБРАЌАЈНИТЕ ЗНАЦИ. СОБЕРИ ХРАБРОСТ И РЕЧИ МУ НА СИН ТИ- ИЗГУБИ ГОДИНА. ЈАС КРЕНАВ РАЦЕ ОД ТЕБЕ. |
|||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
МНОГУ Е ЛЕСНО ДА ЗБОРУВАМЕ ЗА ПРИНЦИПИТЕ КОГА НЕКОЈ ДРУГ ТРЕБА ДА ОДЛУЧУВА, ДА ГИ СПРОВЕДУВА...ИЛИ ДА ГИ ПОСТАВИМЕ ВО ВИРТУЕЛЕН СВЕТ.
САКАТЕ ВИРТУЕЛЕН СВЕТ...ХИПОТЕТИЧКИ ОДГОВОРИ? И НЕ МЕ ЧУДИ, КОГА ЖИВЕЕМЕ ВО ВИРТУЕЛНА ДРЖАВА И ЦЕЛО ВРЕМЕ ПОКАЖУВАМЕ КАТИ, А НЕМА БОРБИ. |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
MAMAMD,ПРЕТПОСТАВУВАМ ДЕКА НЕ СИ ПОРТПАРОЛ НА МАЈСТОРЧЕ, ТУКУ ЗАИНТРИГИРАНА ОД ДИСКУСИЈАТА.
НИКОЈ НЕ ПОМИСЛУВА НА ПРИВАТНА ФИРМА...ТОА БИ БИЛО ПОГУБНО, ТАМУ ВО ПРАШАЊЕ Е ПРОФИТОТ, И НИКОМУ НА КРАЈ ПАМЕТ НЕ МУ ПАЃА ДА ЗБОРУВА ЗА ПРИНЦИПИ. ПРАШАЊЕТО БЕШЕ - КАКО БИ ПОСТАПИЛ, А НЕ НА ШТО СМЕ СВЕДОЦИ... ИЛИ МИСЛИШ ДЕКА ЈАС СУМ НЕДОВЕТЕН, ИЛИ НЕ ДАЈ БОЖЕ - СЛЕП, ПА МИ ОБЈАСНУВАШ НА ШТО НЕ СТЕ СВЕДОЦИ ВИЕ ШТО ГЛЕДАТЕ?! --------------------------------------------------------------------------------------------------- ...ako imav ambicii... portparolski...sigurno nema da stanam forumski... ako gi citash prethodnite diskusii na obrazovanie...ke uvidish...deka jas i majstorce...cesto polemizirame... no bez navredi.... a i se soglasuvame vo mnogu neshta... shto bi reklla...bidejki ne si nedoveten/slep...ke utvrdeshe... deka jas, majstorce...ti... sme od ista/slicna bransha i znaeme shto zboruvame... e sega nekade...koristime i retorika... |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
-------------------------------------------------------------------------------------------------- ...dobro dojde ...vo klubot... |
|||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
МИСЛАМ ДЕКА НЕМА ПОТРЕБА ДА СЕ ИЗВИНУВАМ(ОКОЛУ НАЧИНОТ НА ИЗРАЗУВАЊЕ). ВО ПРАВО СИ ДЕКА ВО МНОГУ НЕШТА, АКО НЕ ВО ПОТПОЛНОСТ СЕ СОГЛАСУВАМЕ...НО НЕ ГО ЗАГАТНА МОЕТО ПРАШАЊЕ- КАКО БИ ПОСТАПИЛ? |
|||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
НА ВИРТУЕЛНИОТ СВЕТ? |
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...pa ne sum ti dushman...da te vikam vo svetot na prosvetni jadnici... tamu sekoj sam si doaga...ednash... a teshko zaminuva do penzija... |
|||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ФАЛА БОГУ, ЗНАМ ДЕКА НЕ СИ МИ ДУШМАН И БЕЗ ДА МИ КАЖЕШ...
|
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
-------------------------------------------------------------------------------------------------- ...moli boga da ne me zapoznaesh...posle sveki ke palish da se k*rtulish od napast prosvetarska... veleshe edna koleshka...pred da odi penzija... |
|||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А ШТО АКО ВЕЌЕ ГО МОЛАМ БОГА?
|
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...lesno...nema da me zapoznaesh...iiiii na seminari...ne zbori za forumov...
|
|||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Извини, лошо сум прочитал, не догледувам изгледа...јас прочитав- моли бога да ме запознаеш.
негацијата не ја видов. |
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...se razbravme...
|
|||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ДАААААА...ПОТПОЛНО ИСТОТО ГО МИСЛАМ.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |