|
Курва или фраер |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vrzana e temata, kako ne e!!! Izleguva deka sex bez ljubov--samo brojka=k*rvanje(zensko) fraer (masko) sez so ljubov -- (ne e bitna brojka, inaku site sakaat samo ednas u zivot )-- to ne e k*rvanje!!! Изменето од којсумјас - 26.Април.2008 во 01:09 |
|||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
De ne gi vrzuvaj do tolku :-)))Bashka veke ima takva tema
|
|||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
OK, jebi ga u zarot na borba!!!
Изменето од којсумјас - 26.Април.2008 во 01:20 |
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...moesh slobodno da mi veruesh, i zasho da ne mi e tuka 2 meseci taa sho ja sakam, nikad ne bi dozvolil takvo nesho sho e za pravo pravo e, dva meseca sam i odma se zaljubuem u druga a taa prethodno ja ostavam odma... |
|||
Dobi-Insane
Нов член Регистриран: 23.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
1. NE MORA DA IMA LJUBOV ZA DA IMA SEX OTI SEKSOT E PRIRODNA POTREBA
2. NE ZNA4I DEKA AKO EDNO MASHKO IMALO SEKS SO MNOGU DEVOJCINJA E FRAER, ZATOA SHO VO DENESHNO VREME SEKOJ IMA SEKS SO SEKOJ I TAKA BI ISPADNALO DEKA SITE SE FRAERI (MOZEBI EBEL MNOGU DEVOJCINJA, NO TOA NEMA POLZA AKO NE ZNAE DA ZAPALI DEVOJCE ILI AKO NE ZNAE DA JA ZADOVOLI KAKO SHO TREBA GABE MU SE TOLKU ISKUSTVA VO MINATOTO) 3. NE ZNA4I DEKA AKO ZENSKOTO IMALO SEKS SO POVEKE MASHKI DEKA E k*rVA. ZNA4ENJE NA ZBOROT k*rVA - ZENA SHO SE EBE SO SITE ZA ZADOVOLSTVO (NE BIRA SO KOJ). ZNA4ENJE NA ZBOROT PROSTITUTKA - ZENA SHO SE EBE SO MAZI ZA PARI (TOA E VEKE TIP NA PROFESIJA). A DEVOJKA ILI ZENA SHO SE EBELA SO MNOGU LUGE NO SE BILO PO NEJZINA ZELBA I VOLJA T.E. SE SEKSALA SO NIV ZA LICNO NEJZINO ZADOVOLSTVO I SO TOJ SO KOJ SE EBELA I E UBAV ILI GO SAKA ...TOA E VEKE NORMALNO I TOA NE SE NAREKUVA k*rVA. 4. MAZ SHTO EBEL MNOGU ZENI - FRAER. 5. ZENA SHTO SE EBELA SO MNOGU MAZI - NE k*rVA, TUKU SOVREMENA ILI MODERNA ZENA KOJA ZNAE SHTO SAKA I GO ZIVEE ZIVOTOT KAKO SAKA...A NA TAKVA ZENA NE I E MNOGU VAZNO DALI NEKOJ KE JA NARECEL k*rVA ILI NE... ...SE NADEVAM GO RAZBRAVTE MOETO MISLENJE... |
|||
Some mistakes are too much fun to only make once...
|
|||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ama ovde nikoj ne napisal nisto 5 godini
|
|||
vivi
|
|||
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |