![]() |
|
Колку често ве бие малер |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 15> |
Автор | ||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
.....ЕДНАШ ГОДИШНО И ТРАЕ ПО 3-4 ГОДИНИ...ТАКА ДА ,СЕГОГАШ ГО ИМА ВО ИЗОБИЛИЕ И РЕЗЕРВА!!!...И ТОА КОГА КОГА ЌЕ МЕ МАВНЕ САГЛАМ...У ПМ!!! ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
|
e aj kazete mi dali e maler da idete vo crna gora i hrvatska i da vi vrne 5 dena po red?
![]() Изменето од nikita - 21.Април.2008 во 15:42 |
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Да чукнам во дрво (чук,чук,чук),ретко ме затрефува малер...Или пак,можеби ме затрефува и почесто ама не му обрнувам внимание
![]() |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Maler ne me bie,
me mava a moler ne vikam, zs da vikam , mozam sam!!!! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
pred i posle jadenje
|
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Deneska niza od maleri.....koj od koj....i prestanaa posle dozdot
![]() |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
|
ne bas cesto ama vecerva - da
|
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Не,мила,не е малер.Едноставно не ти се погодило времето. ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
stalno!
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...ne milo...tvoevo ne e maler...tuku bricenje na suvo...drugpat...slushaj vremenska prognoza... za podolg period... i za poshirokit reon... ![]() |
||
![]() |
||
*___****M@r!J@****___* ![]() Група ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
|
zbunet ne si samo ti malerot tuka
zato i se pridruziv na forumot ![]() |
||
![]() |
||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
|
pa i4 ne bese fer,sedi vo hotel ke prestane,izlezi ke fati da vrne,u pm!mrazam dozd ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
dzabe i da slusav i da gledav,odreden bese datumot za trgnuvanje,a koga si zaminuvav prestana da vrne i koga ope4e edno sonce u podgorica,sto da ti kazam mi idese da zapla4am,ama toa e sudbina,sepak najtopski si pominav! ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
24/7
|
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |