![]() |
|
Легендарни места за "искачање" |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 8> |
Автор | ||||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Кина ![]() |
||||
![]() |
||||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|||
Да,убаво се сеќавам дека секоја населба си имаше свое кино. И ден денес како асоцијација на зборот кино најпрво ми доаѓа киното во К.Вода и филмот Муви(мува-инсектот) ![]() А,тоа со 'чекањето нови години'по кината-за тоа прв пат слушам. |
||||
![]() |
||||
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
|||
pa,ne se chekase vo site....................samo vo vardar i
kultura.............pretstava od 23h-01......................a inace muva( fly), e filmot......so jeff goldbloom!
|
||||
You live only ONCE!
|
||||
![]() |
||||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|||
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|||
Што не знаеш???? |
||||
![]() |
||||
|||
Тогаш бев многу мала,па мама и тато не ме пуштаа толку касно навечер ![]() Затоа не знам ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
А бе ова за кинава што го зборите! |
||||
![]() |
||||
|||
Знаеш,гарант,можда не ти текнува во моментов. На времето секоја т.е. речиси секоја населба имаше кино. Јас многу убаво се сеќавам на кината во К.Вода,Маџари,па кино Влае,Кино Ѓорче,киното во чаршија(ич не ми текнува како се викаше ама ми текнува по што беше познато ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
|||
napredok!........................a,po sto bilo poznato?!
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
You live only ONCE!
|
||||
![]() |
||||
|||
Фала на објаснувањето Биба. Јас изгледа не го знам ова пошто во мојата населба немало кино! ![]() |
||||
![]() |
||||
Tonchie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
|||
1 Круг, 2 Коцка, 3 Клупи, 4 Лондон...
1 стана свеќник за Тодор П. 2 стана лумикс, 54704547295 години граден објекат долго време го грди централното градско подрачје 3 ги снема 4 пак се враќа народот натаму :) (п.с. тука иам пиено пиво со Ацелера ![]() |
||||
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
||||
![]() |
||||
|||
Еј, стварно Коцка ја заборавив - ама дека јас никогаш не сум "искачал" таму. Ама вреди да се спомне како к*риозитет - збиралиште на скопските (малубројни) панкери. |
||||
![]() |
||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|||
sve se toa od ponovo vreme,.....dajte neshto,...prepotopsko!
![]() |
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Во моментов не ми текнува на нешто препотопско, ама ми текнува на сендвич од "стара 7-ца" и јадење на истиот на клупа, на булевар ЈНА. ![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |