|
МИТИНГ за ИМЕТО Македонско!!! |
Внеси реплика | страница <1 34567 24> |
Автор | ||||
BUGS
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2008 Локација: India Статус: Офлајн Поени: 268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ovie se navivacite na Crvena Zvezda ili Partizan vo marakana ili nekoj drugi? |
||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
тоа се комитите брат
|
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
фанатик.................. |
||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||||
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Протестов беше супер,и престанете да ги критикувате децана што се срчкаа со полицајците и јас бев против немири но едноставно атмосверата, гневот и емоциите си го прават своето особен која помладите. Како и да е протестот според мене беше величенствен а покрај тоа беше забавен, интересен со доста познати личности до мене стоеше академик Блаже Коневски.
Јас сакам да прокоментирам за медиумиве партиски како известија за протестот. Значи ниеден медиум не ја истакна поентата која така убаво ја кажа Тони Михаловски. А тоа беше политичиарите да не си играат со македонското достоинство зошто ова е генерална проба. Но затоа Латас одма по митингот во вестите во 9 на најава кажа дека сите македонски интелектуалци се собрале за да ја подржат власта, само не знам во што во тоа што он пред некј ден ни кажа дека за владата биле прифатливи демократска република или само он знае. Е сега после таа реченица истиот Латас на истото место вика дека дел од домонстрантите припадници на опозицијата направиле инциденти пред Грчката амбасада, што логички следува дека и опозицијата ја подржала власта, само тие биле толку лоши што сакале да им напри проблем на власта, значи ем ја подржува ем и прави штета. Ова дека и опозицијата стоела наводно позади инцидентите пре грчката амбасада и Јанко го зборува, па затоа сакм да напишам што јас видов. Значи 90 % од народот кој беше на протестот од кои поголемиот дел беа средношколци веднаш во огромни маси групи на луѓе се упатија кон грчката амбасада. Грчкиот конзулат беше тотално забарикадиран од сите можни улици и мали проласчиња со блогади и со потполно опремени специјалци, со големи штитови, маски, пендраци. Една голема група се собра одма карши зегин а друга кај влезот на песталоци. Во еден момент се споиа двете групи и настана конфликт со полицајците. Сакам да потенцирам дека децата беа навистина мали од 10 до 18 год, не верувам дека имаше постари и дека не беа од никаква политичка партија тоа можеше да го забележи секој кој беше таму. Медиумите нека престанат да лажат и да го манипулираат народот. Изменето од bojan81 - 28.Февруари.2008 во 00:19 |
||||
BUGS
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2008 Локација: India Статус: Офлајн Поени: 268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Vo koja smisla mislis? |
||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
А овие
|
||||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
топ! сакаш уште?
|
||||
|
||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Море клипчињата кога ке ги средам сега
|
||||
BUGS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ovie sliki da ne se zemeni od 99-ta koga dostoinstveno barase makedonskiot narod od USA da prekine so bombardiraneto na Srbija i ja kamenuvase Ambasadata nivna. A sega molimte Ameriko spasi ne. |
||||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Eve edno Prekrasno klipce od vecerasniov protest..Enjoy it! Od toa sto mozam da vidam SUPER BESE!!!!!!!! BRAVO!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=zsCJ3tiG604 |
||||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
|
||||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
TOGAS KE IMAVME POINAKVA ISTORIJA
|
||||
BUGS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Prekrasna slika definitivno no lavovite se budat pak. Najgolemiot lav pak na scena normalno deckoto saka slava. |
||||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
a eve sto kazuvaat "nasite neprikosnoveni prijateli USA"
САД бараат отстапки од Скопје за името Македонија повеќе ќе загуби ако не влезе во НАТО, вели Метју Брајза, помошник во Стејт департментот Од нашиот известувач f**k YOU NATO.... I TURCI,ISRBI,I GRCKI EMBARGA, I VOJNI VO SFRJ, I NEPRIZNAENI OD ON,SE PRETRPEVME NIZ ISTORIJATA, I OVA KE GO IZDRZIME..NEKA ODAT GRCKI CIGANI DA GINAT ZA NATO VO AVGANISTAN, AKO NA NASITE NE IM GO POCITUVATE IMETO I IDENTITETOT!!!! f**k YOU USA!!!!!!! Изменето од Neonic - 28.Февруари.2008 во 00:40 |
||||
Внеси реплика | страница <1 34567 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |