|
Јас и другите |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е па сеа и ти не биди ситничар кога имаш многу сонови, Тој горе мора чат-пат да позајми нешто откај тебе да израдува некој несреќник |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne zezaj
jas sakam eden da se ostvari a ti use me teras da gi izvezuvam i toa bez carina ps sega sum 1000 pati reputiran... samo uz put da ve obavestam Изменето од anakin - 21.Јули.2010 во 12:58 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
naklon
a so bese temata??? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
temata bese...catch the mouse
koj ne znae kako se komunicira i sodejstvuva so drugite neka cita forum |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kech d maus????.. ebago neso mi promakna
|
|
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кажно веќе ..и многу пати повторено ....
Во животот треба да сретнеш и погрешни луѓе ....Јас ...
...за да ги ..препознаеш вистинските...повторно ...Јас ...
|
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |