IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Изградба на црква на плоштад Македонија?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Изградба на црква на плоштад Македонија?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 114>
Прашање: Дали сте за нова црква со работен наслов “Св. Никола“ на плоштадот?
Одговор Гласови Статистика
49 [25,79%]
140 [73,68%]
1 [0,53%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 01:07
донекаде....да! ама криви сме зашто не сме едногласни...!
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
MAKEDON-FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 731
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAKEDON-FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 01:17
Ма кој е бе тој Груески со мои , ваши , наши пари соновите да си ги остварува цркви да си гради.
Нека гради м. му еб. па после ке може да им судиме и виновни на клада пред црква на плоштад живи да ги палиме.
Кон врв
Sweet angel^^^ Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Јануари.2008
Поени: 88
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sweet angel^^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 01:18
од секогаш било така....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAKEDON-FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 01:21
Рејтингот ке му падне па кога ке изгуби нека го вработат за поп у црквата му негова.

Изменето од MAKEDON-FILIP - 01.Февруари.2008 во 01:21
Македонците верувале во Сонцето ВЕРУВАЈТЕ И ВИЕ.
Кон врв
Sweet angel^^^ Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Јануари.2008
Поени: 88
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sweet angel^^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 01:24
Originally posted by MAKEDON-FILIP MAKEDON-FILIP напиша:

Рејтингот ке му падне па кога ке изгуби нека го вработат за поп у црквата му негова.

и мене не ми се допага идејава мислам на 10 мин е соборна аман што сакаат да покажат ....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAKEDON-FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 01:35
Абе изгледа статуава на Александар Македонски што ја ветија на плоштадот се претвори у црква.
Еве еден апел од мене до Никола Груевски : Ако си толку голем верник па и дораснат да ги трошиш нашите пари за твоите црковни сонови престани барем да ја прекршуваш онаа заповед не лажи
па немој да го лажеш народот а и немој да го крадеш
Македонците верувале во Сонцето ВЕРУВАЈТЕ И ВИЕ.
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 10:40
Originally posted by MAKEDON-FILIP MAKEDON-FILIP напиша:

Абе изгледа статуава на Александар Македонски што ја ветија на плоштадот се претвори у црква.
Еве еден апел од мене до Никола Груевски : Ако си толку голем верник па и дораснат да ги трошиш нашите пари за твоите црковни сонови престани барем да ја прекршуваш онаа заповед не лажи
па немој да го лажеш народот а и немој да го крадеш

Soborna e na 10min. ,a presveta bogorodica na 2.

Crkvite ni se i onaka prazni, narodot nema verba vo popovite,tamu treba da se napravi nesto.
Pop so sredno skolo za mene e zaebancija za narodot.
Luge koj malku poveke se interesiraat za verata znaat poveke od popovite ,i kako posle na crkva da odis koga prostaci ti pripovedaat.

A da ne zaboravime i deka vozat luksuzni limuzini i ziveat raskosno,a propovedaat deka treba da se pomaga na siromasnite,da se posti i tn.
Crkvata treba da e glaven inicijator za pomaganje na siromasni...
Taka ke se vrati verbata vo crkvite,vaka so gradenje novi nisto ne se postignuva.
Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 10:46
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

...
Soborna e na 10min. ,a presveta bogorodica na 2.

Да ама ја нема Св. Гвујо тоа е проблем.....Па човекот толку направи за овој народ и тоа во само година и пол, па црква ли нема да си исгради....не знам како може некој да се пали на ваква работа...инаку ова е брутално крчење на моралните норми и демократските принципи на владеење...мислам на користењето на јавната подрчка во сопствени цели и промачени цели...тоа досега е сто пати видено и никако да се промениизненадувањеизненадувањеизненадување
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 12:19
Koga ke dojde vreme na plostad neka stavat 50metarska statua od Aleksandar Makedonski i gotovo,sega za sega ima so da se gradi.
A isti muabet e i so Djamijata vo Tetovo,grad so 15 djamii,koi ne im se dovolni pa ajde gradi uste.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 13:31
Абе не дека сум против Црквите, НАПРОТИВ, јас редовно одам. Но навистина не ја сваќам логикава....навистина немаме доволно бисти и сл. од нашите херои.....изненадување
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 13:56
a zosto grujo ne raspise referendum ? .... i od tuka ce " lapne " nekoe parice ok смеење .... tender za pecatenje na glasackite listovi , pa malku ova , pa malku ona смеење ... ionaka toa nema da bidat pari od negov dzeb , so negovite mu kupuva na mama si stanovi смеењесмеење ....
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 14:22
Ахмети и Таќи се криви што им даваат на Гвујо и ВМРО да градат црква на сред плоштад.Требаше ДУИ уште еден трговски да направи тука како оној што уште не е довршен&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;
Зашто да се богатат Македонците кога све може да си земат шиптарите,а таа крава на тој комшијата што не липса до сега&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;
А Црврнко,Црвенко зашто зградата си ја изгради карши Нова МАкедонија кога можеше на сред плоштад&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;&scy;&mcy;&iecy;&iecy;&njcy;&iecy;
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 14:34
Буги па поблиску му е рамстор ваму смеење
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 14:35
se bogatat site podednakvo i zaedno смеење .... nemoj da mislis deka nekoj se bogati a nekoj raboti samo i isklucitelno za drzavni i narodni interesi смеењесмеењесмеењесмеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 114>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.