![]() |
|
Изградба на црква на плоштад Македонија? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 114> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
донекаде....да! ама криви сме зашто не сме едногласни...!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
MAKEDON-FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Ма кој е бе тој Груески со мои , ваши , наши пари соновите да си ги остварува цркви да си гради.
Нека гради м. му еб. па после ке може да им судиме и виновни на клада пред црква на плоштад живи да ги палиме. |
|
![]() |
|
Sweet angel^^^ ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 88 |
од секогаш било така....
|
|
![]() |
|
MAKEDON-FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Рејтингот ке му падне па кога ке изгуби нека го вработат за поп у црквата му негова.
![]() Изменето од MAKEDON-FILIP - 01.Февруари.2008 во 01:21 |
|
Македонците верувале во Сонцето ВЕРУВАЈТЕ И ВИЕ.
|
|
![]() |
|
Sweet angel^^^ ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() и мене не ми се допага идејава мислам на 10 мин е соборна аман ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Абе изгледа статуава на Александар Македонски што ја ветија на плоштадот се претвори у црква.
Еве еден апел од мене до Никола Груевски : Ако си толку голем верник па и дораснат да ги трошиш нашите пари за твоите црковни сонови престани барем да ја прекршуваш онаа заповед не лажи па немој да го лажеш народот а и немој да го крадеш |
|
Македонците верувале во Сонцето ВЕРУВАЈТЕ И ВИЕ.
|
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Soborna e na 10min. ,a presveta bogorodica na 2. Crkvite ni se i onaka prazni, narodot nema verba vo popovite,tamu treba da se napravi nesto. Pop so sredno skolo za mene e zaebancija za narodot. Luge koj malku poveke se interesiraat za verata znaat poveke od popovite ,i kako posle na crkva da odis koga prostaci ti pripovedaat. A da ne zaboravime i deka vozat luksuzni limuzini i ziveat raskosno,a propovedaat deka treba da se pomaga na siromasnite,da se posti i tn. Crkvata treba da e glaven inicijator za pomaganje na siromasni... Taka ke se vrati verbata vo crkvite,vaka so gradenje novi nisto ne se postignuva. |
|
![]() |
|
PAVLIN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Да ама ја нема Св. Гвујо тоа е проблем.....Па човекот толку направи за овој народ и тоа во само година и пол, па црква ли нема да си исгради....не знам како може некој да се пали на ваква работа...инаку ова е брутално крчење на моралните норми и демократските принципи на владеење...мислам на користењето на јавната подрчка во сопствени цели и промачени цели...тоа досега е сто пати видено и никако да се промени ![]() ![]() ![]() |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Koga ke dojde vreme na plostad neka stavat 50metarska statua od Aleksandar Makedonski i gotovo,sega za sega ima so da se gradi.
A isti muabet e i so Djamijata vo Tetovo,grad so 15 djamii,koi ne im se dovolni pa ajde gradi uste. |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Абе не дека сум против Црквите, НАПРОТИВ, јас редовно одам. Но навистина не ја сваќам логикава....навистина немаме доволно бисти и сл. од нашите херои.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
a zosto grujo ne raspise referendum ? .... i od tuka ce " lapne " nekoe parice ok
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Ахмети и Таќи се криви што им даваат на Гвујо и ВМРО да градат црква на сред плоштад.Требаше ДУИ уште еден трговски да направи тука како оној што уште не е довршен
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Зашто да се богатат Македонците кога све може да си земат шиптарите,а таа крава на тој комшијата што не липса до сега ![]() ![]() ![]() ![]() А Црврнко,Црвенко зашто зградата си ја изгради карши Нова МАкедонија кога можеше на сред плоштад ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Буги па поблиску му е рамстор ваму
![]() |
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
se bogatat site podednakvo i zaedno
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 114> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |