IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс со мажена жена
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс со мажена жена

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 19>
Автор
Порака
nuredinosmani Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 30.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 52
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nuredinosmani Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 07:27
obavezno ke ti kazuvam Topsexy no  se obiduvam ali tesko e da najdes mazena zena
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 11:47
таралеж в гащите.голема%20насмевка

а, за да не пиша и в алтернативната тема: с женен мъж е същото.

Изменето од pagane - 30.Јануари.2008 во 11:49
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 12:16
Originally posted by bluebell bluebell напиша:

haloo, bibce, ne im vleguva neshto vo glava toa shto sakash da im go kazhesh, mislat deka toa e igrachka, aj ke si poigram pa koga ke mi dosadi ke ja frlam, ama problemot nastanuva shto pochnuvash da se vrzuvash za nea i neshto ne ti se ostava, ama dodeka ne se opechat nema da sfatat!голема%20насмевка

.............e pa imas pravo blue bell.......izgleda oni navistina mislat deka e ubavo da si igra covek so necii cuvstva...........kako kondura.........ke ja ponosam malku pa ako pocne da me stega ke ja smenam...............e pa ne e taka .......DRAGI  MOI  LEPOTANI  I  LEPOTICI.............
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 13:12
Originally posted by Tattoo Beauty Tattoo Beauty напиша:

Пааа очигледно ти не сваќаш повеќе работи јас баш гледам објективно и ти кажувам повеке РЕАЛНИ ситуаци за ваквите врски...

А ти цело време ке се распадне бракот, децата ... глупости!!!!
Корист хмм па ако живееш во реалниот свет не е само сокче корист...

Вниманиа има различни ( али тоа неможам да ти го објаснувам ме мрзи...)

Љубов хехе абе зашто мислиш дека тој маж . жена би се развела само заради едно ебење?????Е тука се лажеш , може како што кажав а очигледно не сваќаш - дека може и да има љубов...

Негоо овие ствари не се за тебе ... можда и си помала па не сваќаш....

Поздрав!намигнување

.....................od sevo ova sto go napisa samo edno mi e jasno i se sl*gam so tebe deka navistina ima korist od svaler....svalerka(ili sponzori i sponzorusi)...............

a mozda sum i navistina premnogu mlada za da gi razberam ovie raboti????za edno 10 godini ke ti bidat i tebe mnogu po jasni.........ovie raboti.......
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 13:17
незнам немам ни намера да се замарам со тебе а гледам дека нон стоп ме пастираш што закључувам многу стваринамигнување

кажав не ги гледаш објективно работите...

а мојот пост е доволно за се поздрав!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 15:42
isto i jas so tebe................prijaten den.i sve najbolje.ponataka vo zivotot..................голема%20насмевка
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 16:40
...i sea, sto da se prai, da se ima ili da se nema, prashanjeto e sea, samo ima tuka neshto drugo, obichno ne kazuvaat deka se mazeni, a na chelo ne im pishue...hahahahhahaa
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 16:41
a prsten ne nosat?

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 16:42
..........e pa Well...........taa sto nema da ti kaze ..........izonadija.............i posle reci i koj te e*e????............pa sama si e kriva sto ne ti kazala na vreme taka???????голема%20насмевка
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 16:43
Originally posted by IQ IQ напиша:

a prsten ne nosat?

...nosat de, tie po selata, posho prstenot ne ja pravi verna, ma nekoi nosat i rsteni na palecot(bi trebalo da znaesh sto znachi toa)намигнување...hahahahaa
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 16:47
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

Originally posted by IQ IQ напиша:

a prsten ne nosat?
...nosat de, tie po selata, posho prstenot ne ja pravi verna, ma nekoi nosat i rsteni na palecot(bi trebalo da znaesh sto znachi toa)намигнување...hahahahaa

ne ja pravi prstenot verna ama nekoj koa ke ja vidi so prsten moze ke si reche, au ovaa mazhena bila, chekaj da ne ja chachkam poarno, da ne me najde toj mazhot i

a sho znachi prsten na palec aj prosvetli me well

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 16:47
хахахах голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка пази пазииголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
alekso_2000 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2008
Поени: 523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alekso_2000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2008 во 18:49
Imam eden prijatel "seksoman"
No so velit toj:Odam samo so nemazeni! Zosto?
Velit:Jas brakot moj go stavam na kocka no ne sakam da zagrozuvam tug brak!!!
car's freack
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2008 во 19:04

.............IIIIIIIIIIII   STO SAKAS DA KAZES SO OVA??????GO OPRAVDUVAS  ILI NE?????ILI ONAKA TE INTERESIRA MISLENJE??????

AKO NAPISAM NESTO SPROTIVNO OD TEMATA ZA SEX SO ZENET COVEK BI BILA KONTRADIKTORNA................ZATOA KE SI STOJAM NA SVOETO.............NI SO ZENETI MAZI...............NI ZENI MAZENI SO  DECKOVCI  ILI  ZENETI.............PREVARA SI E PREVARA  I NISTO DRUGO..........

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,437 секунди.