|
Тајна врска |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | ||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....ОД ТИЕ ТАКВИТЕ..ТРПИ ДРЖАВАТА!!!!..НЕ МОЖАТ ПО КОЊОТ---- ПА АЈ САМАРОТ...
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.................da totoo beauty..........ednata od tie luge sum i jas......kolku covek da mi zgresi jas pak i pak prostuvam...........toa mi e najgolemata mana............(ili vrlina).....neznam?????(ili mozebi i glupoka)?????koj znae????
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
секогаш не е глупаво да се прости Викаат дека човек е најгоелм ако може да прости!! Не ти е маана него во денешно време на овој суров свет така се препишува........
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aha...znaci toa ti e demek poentata....
MA NEMA SANSI BE NA NEKOGO VTORA DA MU BIDAM,PA BEZ RAZLIKA DALI SVALERKA ILI NE TI ZNAM TAMU SHTO......
tesko na oni sto praktikuvaat tajni vrski
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TAKA........E BE TOP SEXY.............TI SI UMNO DEVOJCE
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bibce....ТАА НА СЛИКАТА(аватар ли,како го викате...) ....КОЈА Е?..НЕ СИ ТИ..ГАРАНТ....А?!!!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa taka e ili na prvo mesto ili nema nisto da ima
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имав тајна „врска“ на таму некаде 13-14 години, кога не можев да има кажам дома, но ако врската е вистински сериозна мислам, меѓу веќе зрели луѓе тогаш нема потреба од криење тоа само ја прави кршлива
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако сум била некогаш во ваква врска тоа би значело дека сум била нечија љубовница...
не, никогаш не сум стигнала до тој степен да се кријам од некого
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
никаква друга освен тајна и не ми преостанува ....... и се разбира , не со некоја без обврски ........ за да остане тајна , се разбира
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
паметно |
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema dolgo da ostane tajna, ... zasto vekje ja znaat dvajca!
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
паметние |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кои двајца немаат интерес да се дознае надвор од врската
|
||
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |