![]() |
|
Колку ви е битно како вашиот парнер се облекува? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 11> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Povazno mi e kako se soblekuva!..
![]() |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
pa ne e do tolku bitno!
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
bitno do nekade...
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
...e kako be ne e bitno................sigurno ne bi sakale vasiot/mojot partner da bide oblecen vo iskinata ili prljava obleka..............a jas sredena onaka vo top forma.............da seta pored mene/vas................bitno e kako ne e bitno................
mada i bitno e sto nosi covek odozdola...............a ne samo odozgora,.,................
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
po bitno e soblekuvanjeto
![]() ![]() ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
битно е да биде чисто, испрано, испеглано,.... да се види дека води грижа за својот изглед,.....
![]() а воопшто не е битна марката на облеката,..... ![]() |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
taka e,markata ne e voopsto bitna! ![]() ![]() |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Bitno e da toa sto go nosi, brzo da se soblekuva
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
![]() |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
pa bitno e zosto oblekuvanje e del od karakterot.......sekoj si ima svoj stil
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ako nosi tanga...smesta go otkacuvam!
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
bitno e za zal ne mora da e marka ili mnogu skapa obleka ama sakam prikladno da se oblekuva
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ne mi e vazna ambalazata!...
Povazno mi e toa sto go ima vnatre kako sodrzina, otkolku pakuvanjeto...
![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Kako saka neka se oblekuva...!!
Soblekuvanjeto mi e pobitno... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |