|
Љубовни off - муабети... |
Внеси реплика | страница <1 34567 23> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fintata e vo toa
koga nekog bega a saka da e faten inaku situacijata znaci bila nesudbinska |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не речи два пати г-ца "исклучок". Кога те бркам низ подфоруми, ме игнорираш, а кога ме нема, ми го преполнуваш инбоксот... крај не ти се знае
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma ne sum bila jas, proveri sigurno imas nekoja tajna obozavatelka |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e evan nepismen da neprocita Mishell G
sega epten go naravi maloumen |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bar da kazese Ev, sto tolku mnogu ti iznapisav moze i nekoj drug ke dobie inspiracija ..
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne ,,,,Ev e ko arsen lupen
lopov no gentleman Изменето од anakin - 04.Јануари.2008 во 01:56 |
||
|
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A vie toa licno se poznavate Ma bravo komplimenti za Ev od Anakin.. Hmm ova ti se vika maska solidarnost .
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se povekje si katodna
prodolzi da vidime kade e granicava |
||
|
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sky is the limit.. no samo za ubavite nesta .. A za losite, gi distanciram od mene.
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
more so e toa katodna? prv pat citam nekoj da e katoden
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
citaj me pocesto
hahahahhahahahah |
||
|
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I jas prvpat toj "kompliment" go dobivam. Fala ti mnogu Anakin
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne bese "kopliment"
a najmalku e za da se valkas smeekji---------------> a se dodeka mislis deka ima raboti kaj mazite koi se mishnimpolibl kje ti ostane samo ( za valkanjeto mislev) Изменето од anakin - 04.Јануари.2008 во 02:06 |
||
|
||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako ti bese celta Uspea ..
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |