![]() |
|
Што сме биле во претходниот живот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 18> |
Автор | |
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na edna stranica na internet najdov deka sum bila maz... i toa nekoj sto ziveel po planinite... hm sakam priroda ama nisto mazestveno nema kaj mene, jas poveke sakam da mislam deka sum si bila nekakva ptica
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
i mene na taa stranica mi pisuvase deka sum bila maz...
![]() ![]() totalna sprotivnost od ova sega ![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
ja sum bil mravka ama me zgazile ieve sega.....
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
koj znae so pravel...
![]() |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
A jas sum lovela divec
![]() Изменето од Monuska - 18.Декември.2007 во 22:14 |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
imam gledano za sebe ... vo prethodniot zivot sum ziveel vo Rumunija ... sum bil vampir ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Poveketo pa skoro mozda i site , sme bile Lugje.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
,....ne znam za drugite ama tuka,....sto posto bile ,...ovci,.....i seushte si go ziveat istiot zivot,..
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
,....sekoe stado,...si ima ,...crna "ovca"
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
бИЛО ШТО САМО НЕ ЖАБА.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
mravka zelena
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
barmomk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Ejjjjjjj znaete sto izgleda makedoncite bile ovci za stri
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |