|
Заљубен маж |
Внеси реплика | страница <1 34567 25> |
Автор | ||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...zenite chesto neznaat sto sakaat od mazite , ama mnogu dobro znaat kako da go dobijat toa... |
||||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...zenite chesto neznaat sto sakaat od mazite , ama mnogu dobro znaat kako da go dobijat toa... [/QUOTE] site zeni ne se isti!
|
||||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne se isti no se slicni
|
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
vo sto???
|
||||
|
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
vo se zeznata
slicni se totalno vo site nivni aktivnosti i razmisluvanja ( ima islkucoci - no nevikam cest na isklucocite, zatoa so isklucocite ne se dobri vo ovoj slucaj oti zenite se uf vo se) cudno mi e so prasuvas vo sto????? Изменето од blueprayer - 16.Декември.2007 во 23:30 |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ONOJ STO SAKA NA SITE DA IM DOKAZE DEKA E MNOGU ZALJUBEN,SIGURNO NESTO SAKA DA SKRIE. IMA NACIN,VREME I MESTO KOGA NA ZENATA TREBA DA I POKAZE DEKA E ZALJUBEN. DOKAZUVANJETO PRED DRUGI VO SEKOJ SLUCAJ E LIGAVENJE...FUJ... PRAVIOT MAZ SIGURNO ZNAE KAKO TOA DA GO KAZE... A NA VISTINSKATA ZENA NE TREBA MNOGU DA I SE DOKAZUVA... ZENITE TOA GO CUVSTVUVAAT |
||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
neka ne te cudi sto te podprasavtoa e dokaz deka
eve sega na primer namesto da postirate na temata "zaljuben maz"ti i Well gi opisuvate zenite i toa kako site gi stavate vo eden kjos..............
ili veke ako taka gledate na nestata sleduva:
"site mazi se isti!!!" so sto isto taka ne se slozuvam
Изменето од blueprayer - 16.Декември.2007 во 23:30 |
||||
|
||||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
|
||||
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
zenata ne znae sto saka, ama znae sto ne saka....a zaljuben maz ako e stabilen i vistinski maz ke znae da i pokaze na zenata deka ja saka, a ako e labilen ke se ligavi i ke prai trista gluposti i pak ke ostane nerazbran.......
|
||||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne sekoja zena ne znae sto saka..........
i ne sekoj maz znae koga e zaljuben............
|
||||
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne sekoj maz znae da zameni osigurac.......... ne sekoja zena ne znae da zameni osigurac............. za site nastani i dejstva na svetov postojat ovie recnici |
||||
|
||||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
taka e!
Изменето од ZeZnAtA - 17.Декември.2007 во 09:35 |
||||
|
||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
site zeni ne se isti! [/QUOTE]...ja koa ke vidam razlichna zena, ako mi se dopadne i ja ke stanam mesto zaljuben maz, zaljubena zena, ama znam deka nema da mi se desi toa...eeeeeeeeeeeeeeh...zasto...pa mnogu lesno e... ...zaljubeniot maz-sekoja zena probuva da go izmeni, a na kraj samata taa se menuva... |
||||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...ja koa ke vidam razlichna zena, ako mi se dopadne i ja ke stanam mesto zaljuben maz, zaljubena zena, ama znam deka nema da mi se desi toa...eeeeeeeeeeeeeeh...zasto...pa mnogu lesno e... ...zaljubeniot maz-sekoja zena probuva da go izmeni, a na kraj samata taa se menuva... [/QUOTE] zaljubeniot maz i zaljubenata zena sami se menuvaat se so cel li4nosta vo koja se zaljubeni da im bidat poveke dopadlivi............!!!
|
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 34567 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |