|
Другарство меѓу машко и женско= ЉУБОВ |
Внеси реплика | страница <1 34567 33> |
Автор | |||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E sega site ne stavas vo neizvesnost , da se prasuvame.. By the way, have a good night. Si legnuvam, povtorno sama .. |
|||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Досетливите не се во неизвесност (селектирај со маусот меѓу заградите ).
Добра ноќ љубена... издржи уште малку..
|
|||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da taka e - koga togas ke se razbudat custvata - ako se prodlabocat ete ti ljubov... a ako ne togas drugarstvoto zavrsuva. Edniot/a ke ponudi ljubov a drugiot/a ili ke prifati ili ke odbie - posle toa nema da mozat da ostanat drugari i ponatamu |
|||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
site moj drugari ja usrale , drugarstvo so masko e po opusteno , po kul , po zanimlivo ama seuste ne se rodil takov maz koj ne padnal ko kugla , mameto
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во старт ја побивам теоријата. Велам теорија, затоа што во пракса лично Јас имам две другарки веќе триесет и пет години кои и денес си ги сакам како сестри. Теоријата ви паѓа во вода. Простете но така е. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas bi sakala da ti veruvam , jas nemam takov drugar , sekogas pokazele slabost ili ja usrale so nekoj dopir kako jazik vgrlo ... Mozi da sme drugarcina? |
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...maybe...that's because there's no point resisting you, you're just like Original Honey... |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
децидно ти тврдам дека се се може кога се почитуваат вредностите на границите. |
|||
|
|||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ШТО Е?
ОСТАНАВТЕ БЕЗ ЗБОРОВИ? Човечки е да се потврди или побие кажаното. |
|||
|
|||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во тој случај најверојатно проблемот е кај тебе. Сигурно си "неодолива" и преголемо искушение за другарите
Пробај да ја разбушавиш малку косата, засади си неколку мозолчиња и два-три херпеса, внеси малку чварки, сланина и сарма во исхраната, набилдај фудбалекси нозе, облекувај се и однесувај се малку мушкодански и да видиш како сите додворувачи ќе ти станат другари
|
|||
|
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne e taka
ima mala digresija vo cela ova tema fintava e sledna postoi decko postoi devojka- stanaa prijateli no ne prijateli na aj cao dojdi da se zezame nego nerazdvojni gi intreserirat isti teatarski pretstavi gledat zaedno filmovi sekoj den ili vtor se zaedno, se smejat na isti stosevi si se zabavni eden so drug se znaat potpolno se bi napravile eden za drug takvi prijateli eeeeeeeeeeeeeeeee dusite im se spoeni a ljubov toa go bara ne nedvoresniot izgled nego toa so go napisav i kje se sluci 100 posto kje se sluci deka kje sakat da se edno vo eden moment da se dvajca so edna edinstvena senka toa e toa nemoze nikoj da me ubedi vo sprotivnoto caoooooooooo do site koi neznaat deka ljubov bara dusha a ne telo Изменето од anakin - 03.Јануари.2008 во 00:15 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас имам две другарки со кои сум многу близок веќе 7-8 години. Ми станаа како сестри, но не и девојќи. Меѓу нас се појави огрмна филаделфија (братосестринска љубов), но ни трошка од ерос (еротска љубов). И ова воопшто не ми е чудно, ниту сметам дека истово е некаква дилема што заслужува дебата. Едноставно, девојка си е девојка, другарка си е другарка.
|
|||
|
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne e taka
ima mala digresija vo cela ova tema fintava e sledna postoi decko postoi devojka- stanaa prijateli no ne prijateli na aj cao dojdi da se zezame nego nerazdvojni gi intreserirat isti teatarski pretstavi gledat zaedno filmovi sekoj den ili vtor se zaedno, se smejat na isti stosevi si se zabavni eden so drug se znaat potpolno se bi napravile eden za drug takvi prijateli eeeeeeeeeeeeeeeee dusite im se spoeni a ljubov toa go bara ne nedvoresniot izgled nego toa so go napisav i kje se sluci 100 posto kje se sluci deka kje sakat da se edno vo eden moment da se dvajca so edna edinstvena senka toa e toa nemoze nikoj da me ubedi vo sprotivnoto caoooooooooo do site koi neznaat deka ljubov bara dusha a ne telo -citat anakin anakin da,toa e ljubov!!!
Изменето од ZeZnAtA - 03.Јануари.2008 во 14:18 |
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
Внеси реплика | страница <1 34567 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |