![]() |
|
Kолку се разочарале во Вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 14> |
Автор | |
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nikoj do sea
jas sum dobra moma |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ne mnogu...
![]() barem jas taka si mislam...
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Zatoa sto sve se sostoi od idioti/idiotki
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
KIKO_ivanovski ![]() Сениор ![]() The good boy Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 126 |
Pa,okolu 12-13 dusi
|
|
SREKNA NOVA 2008 godina na site vo ovoj prekrasen forum
POZDRAV |
|
![]() |
|
hacko ![]() Сениор ![]() ![]() The Ultimate HackMan Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 119 |
Bezbroj pati se razocarale od mene,no prvo mislele deka sum losh,pa potoa me smetale za dobar
|
|
Svijet je okrutan...Okrutniji od juce...
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Тоа се вика пријатно изненадување, а не разочарување. Како може да се разочара некој во тебе ако открие дека си добар? |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
...e toa nee nishto...
da se 120 ili 130 e togash...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Pa nekolkumiana se razocarale..zatoa sto ocekuvale mnogu pomalku od mene!.. I obratno!..
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Site sto podobro me zapoznale
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
od onie koi se nesto vo mojot zivot nikoj,,a za drugite ne znam...
Изменето од ZeZnAtA - 19.Април.2008 во 11:17 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
luge sto se razacaruvaat od mene, ne mi se prijateli. Dobar prijatel ki mi rece pred vreme ako odam po toj pat! oti znae deka ja cenam vistinata
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Sekogas se trudam da pomognam kolku mozam, sekogas sum iskrena, gi sakam lugjeto okolu mene i ako im e toa malku jas se tazocaruvam vo niv.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
koga bi znaela sigurno bi promenila mnogu raboti
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |