|
Разлика меѓу жена и љубовница |
Внеси реплика | страница <1 34567 46> |
Автор | ||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova se tajni recepti ... kaj imaat vreme ljubovnicite da pravat koh ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neka mi izvini kristin ... mislam deka nejzinata tema e mnogu seriozna ... vo odnos na toa razlika izmedju ... zena i ljubovnica ... po moite pisuvanja poveke pisuvav za soprugite ... dodeka ljubovnicite ne gi tretiram ... bidejki smetam deka seto toa e od potrebata za zadovoluvanje na sopstvenoto EGO ... ete ke ima edna ljubovnica ... ama do koga ... nemoze da trae vecno toj poceten zanes ... pa ajde druga ... ista prikazna ... samo glumcite se smenale ... i kolku saka da e toa "uspesno" ... cenata ke ja platat site ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
virgo
Нов член Регистриран: 02.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vaka...vo odnos na temava..mislam deka mazite so ljubovnicata se poopusteni vo smisla..bez drugi obvrski.samo seks i to e -to.a so zenata imaat plus mnogu drugi raboti osven seksot.a nekoi mazi zavisi od karakterot si sakaat ednostavno promena iako doma imaat se...no za da mazot pobara ljubovnica-mora da ima pricina doma..taka da ne e samo vo niv vinata.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Receptite na Marko mi se dopagaat, samo ne se dadeni posledicite. Posle dobroto jadenje-"faka" dremka. Ako si doma-kaj sarmata, ke si pospies pa mozes pak da "si prikasnes". Ako si kaj "parfemkata" mora da prekines koga e najslatko-normalno zaradi limitiranoto vreme.
__________________________________________________________________ DOGOVOR-KUKA GRADI: Se zenel Crnogorec i na nevestata i gi kazuva pravilata: Ako sakas dobar brak: - Bil/ne bil jas doma vo 7 casot da me ceka pojadok; -Bil/ne bil jas doma vo 15 casot da me ceka rucek; -Bil/ne bil jas doma vo 19 casot da me ceka vecera Arno de- dogovor kuka gradi: -Bil/ne bil ti doma jas vo 8 casot mora da se seksam; -Dosol/ne dosol ti doma jas vo 14 casot mora da se seksam; --Bil/ne bil ti doma jas vo 18 casot mora da se seksam; Jas jadenjeto ke go spremam vo dogovorenoto vreme, a za tvoeto doaganje na vreme ke si razmislis ti!!!! _______________________________________________________________ E pa mazi razmislete- nikoj ne vi brani da si imate "parfemcinja" ama bile/ne bile vie doma "sarmickata" si bara vreme za crckanje, taa e vkusna topla. Dobar apetit. ______________________________________________________________ |
||
f_frosina
Сениор Регистриран: 21.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 227 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se sl*gam so tebe. Ednas , nekogas se najdov vo diskusija so drugarka mi i maz i ( on e psihijatar by the way , ako ima nekoja vrska toa) i jas onaka po ZENSKI, mu velam ama vie mazite suknja da vidite ... i toj mnogu ubavo mi dgovori : ami nie mazite ne odime so mazi ( ima isklucoci , se razbira ) ... znaci kolku mazi tolku zeni |
||
f_frosina
|
||
f_frosina
Сениор Регистриран: 21.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 227 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E sega tuka se postavuvaat prasanja ???????????? Dali soprugite se samo soprugi???????? Dali ljubovnicite se samo ljubovnici???????????? Koi se soprugite, a koi ljubovnicite??????????
|
||
f_frosina
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Мал е бројот на оние жени кои барем еднаш дневно не го потсетуваат мажот да се покае што се оженил за нив" (Незнам чија мисла е ова) А го потсетуваат така што стануваат џангризави, гунџала, љубоморни, отровни, а башка се шетаат по дома со штознам таму искинати папучи, несредени, недепилирани, бушави, некој кажа погоре замирисани на сарми, кромиди и што не...моабети од типот твоите-моите...
Исто ова важи и за мажите, зашто и таа љубовницата е нечија сопруга.
Значи маж кој мисли дека со тоа што се оженил завршил со освојувањето, не покажува нежност, шета со пижама, маслосана глава, усмрдени чорапи, заборава родендени, повод, не го отвара новчаникот, не помага по дома...епа и таквиот маж си заслужува рогови
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa tokmu jas toa i go potencirav deka edinstvenata razlika megju sopruga i ljubovnica e vo OBVRSKITE. Sto mislite koga ljubovnicata ke stane sopruga, sto ke se sluci?
|
||
Ljubov i Svetlina!
|
||
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Potpis! Znaci, treba trud od dvete strani. Samo so obostrana zelba i trud ima rezultati......
|
||
Ljubov i Svetlina!
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
istoto ke se sluci ... ljubovnicata ke stane sopruga ... !!! sakam da mu odgovoram na pogorniot post ... sekako deka i mazot treba da vodi smetka za sebe ... da bide izbricen i ureden ... nemora da bide kako za na nekoja svecanost ... ama sepak za maz malku treba ... inaku imam golema maana ... zaboravam rodendeni i slichi datumi ... se trudam da ne zaboravam ... ama cesto pati ... bas toa go promasuvam ... zatoa sto mislam deka rodenden e samo za deca ... edna, dve .. tri godini i gotovo ... taka jas barem smetam ... a znam deka gresam ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sepak mislam deka brakot ke bide postabilen ... dokolku ne stoime site vo svoite rovovi ... zivotot ne e nesto staticno ... tuku PATUVANJE ... a nie site sakame da si ostaneme isti ... vecno mladi ... se da bide isto ... bez nikakvi promeni ... treba i mazot i zenata da se menuvaat vo tekot na brakot ... ne mislam na menuvanje na bracni partneri ... tuku nie samite da se menuvame ... toa sto ide ... toa se nosi ... vo leto po kratki kosuli ... vo zima ... odma bunda ... ama nie sakame da bideme karakter ... stalno vo bunda ... ili stalno po kusi rakavi ... ke kazam eden primer ... brakot go svakame kako edna casa polna so voda ... i taka taa voda da stoi so godini ... sto ke bide toa ... bara ... uste i zabi da pocnat da plivaat ... sepak i mazot i zenata ... treba vodata vo casata da ja menuvaat ... i vodata ke bide ubava za pienje ... prava "pelisterka"... tudjoto si e tudjo ... poslatko ... no na rezonanca napisav ... deka se sto e slatko ... e NEPRILIKA !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Kristin969
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sosema si vo pravo marco, potpis! Mojot profesor po makedonski velese: Dobriot brak ne e montazna zgrada, toj se gradi mnogu dolgo!
|
||
Ljubov i Svetlina!
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne mi e jasno zoshto tuka nekoj ne go razbira ova??? Ne mi e jasno shto e chudno i nevoobichaeno i shto bi ni smetalo nam-zenite da ostaneme isti kakvi sme bile pred da se mazime?? Zar parfemite,odrzuvanjeto na svoeto telo,chistotata,i voopshto grizata za sebe(zboruvam za ne-zapushtuvanje)se neshta koi se potrebni samo za zaveduvanje pa im gi "prepishuvame" kako loshi osobini na ljubovnicite??? I pak...bravo za nekoj koj reche:i ljubovnicata e mozebi nechija sopruga. No,ke prekinam so komentiranje za da ne se pomisli deka nekogo branam,samo sakav da ukazam na greshkite koi gi pravime,pa nemozejki sebe obvinuvame nekoj drug....pozdrav Изменето од mamma - 03.Декември.2007 во 12:17 |
||
Внеси реплика | страница <1 34567 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |